Kuorma-autot

Uudet Volvo FH kuorma-autot luovutettiin tyylikkäästi

Ensimmäiset uudet Volvo FH -kuorma-autot luovutettiin juhlallisesti kahdessa Vermon raviradalla järjestetyssä tilaisuudessa maaliskuussa. Kuljetusyrittäjä Hannu Heikkilä oli yksi uuden Volvo FH:n omistajista. Hyvin järjestetty tapahtuma teki vaikutuksen Heikkilään ja hänen puolisoonsa Tuula Ranta-Raunioon.
luovutustilaisuudet

Yli sata asiakasta seuralaisineen eri puolilta Suomea oli saapunut seuraamaan kuorma-autojen luovutuksia.

– Yhteisluovutusta edeltävänä päivänä oli iltajuhla, ja sitä ennen päivällä meille kerrottiin uudesta tuotteesta Vantaalla Kaivokselassa. Kokonaisuus oli hienosti järjestetty, sanoo Heikkilä.

Heikkilä on pyrkinyt pitämään tasaista investointitahtia kalustohankinnoissa: vuosittain ostetaan keskimäärin neljä uutta kuorma-autoa.

– Päätimme siirtyä Volvon uuteen malliin saman tien, ei sitä kauheasti tarvinnut miettiä. Olemme tilanneet jo toisenkin uuden Volvo FH:n.

Luovutustilaisuus oli Heikkilälle mieleenpainuva tilaisuus. Hän piti siitä, että jokainen uusi Volvo FH:n omistaja esiteltiin, ja hänestä kerrottiin lyhyt tarina.

– Oli hienoa päästä osallistumaan uuden tuotteen luovutustilaisuuteen. Volvo FH on uusinta tekniikkaa. Nyt päästään kokeilemaan, miten se toimii kovassa työssä.

Kun uudet Volvo FH:n omistajat tutustuivat kuorma-autoteknologiaan Volvon asiantuntijoiden kanssa, seuralaisille oli järjestetty omaa ohjelmaa. Tuula Ranta-Raunion mukaan päivä oli hyvin suunniteltu ja järjestetty.

– Se oli oikea superpäivä, jonka aikana sai tuntea olevansa tärkeä. Olimme kaikki osallistujat erittäin otettuja saamastamme kohtelusta. Seuralaiset kävivät tutustumassa Artekiin, jossa he kuulivat yhtiön historiasta ja tuotteista. Puuseppä kertoi tuotteiden valmistusprosessista ja ajatustavasta, johon tuotteiden suunnittelu perustuu. Artekilta matka jatkui Kansallisteatteriin, jossa Jukka Puotila kertoi urastaan ja näyttelijätyön haasteista.

Ennen iltatilaisuutta ryhmälle oli varattu omaa aikaa, jonka sai viettää kaupungilla. Ranta-Raunio hyödynsi mahdollisuuden käymällä ostoksilla ja Ateneumissa.

– Iltatilaisuus osoitti, että kyllä Suomessakin osataan järjestää kunnon show. Koko päivän ohjelma oli hyvin mietitty. Tahti ei ollut liian kiivas vaan leppoisa ja mukava.