Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Lehti täynnä asiaa kuorma-autoista

Volvo Visiitti

Parhaat palat - katso kaikki artikkelit sivun lopusta.

Press Release

Kaikki artikkelit

213 matches

1 of 11

 • Transport story

  09/17/2020 6 min teksti 6 min teksti

  Uuden Volvo FM -ohjaamon sisätilat: äärimmäistä ajomukavuutta

  Volvo FM:n ohjaamo on uudistettu ensimmäistä kertaa sitten mallin esittelyn 1990-luvun lopussa. Volvo Trucksin sisätiloista vastaava pääsuunnittelija Carina Byström kertoo, mistä hän kollegoineen sai inspiraatiota lattiasta kattoon tehdyn uudistuksen aikana.

  `
 • Performance & Fuel

  09/08/2020 2 min teksti 2 min teksti

  Volvon kaikkien aikojen taloudellisin kuorma-automallisto

  Taloudellisten voimansiirtoratkaisujen ja alustakokoonpanojen ansiosta Volvo Trucksin uusi mallisto säästää merkittävästi polttoainetta ja vähentää CO2-päästöjä. Uudet Volvo kuorma-autot ovat myös osa pitkän aikavälin päästöttömyystavoitetta.

  `
 • Transport story

  09/07/2020 4 min teksti 4 min teksti

  Uudet Volvo kuorma-autot: suunniteltu kuljettajaa varten

  Volvo Trucks on tuonut markkinoille neljä uutta kuorma-autoa, jotka painottavat kuljettajan työympäristöä, turvallisuutta ja tuottavuutta.

  `
 • Kuljetus Arto Järvimäki Oy hankki ensimmäisenä Suomessa LNG-käyttöisen Volvo FH vetoauton syyskuussa 2018. Tänä päivänä kalustossa on kolme Volvo LNG puoliperävaunun vetäjää. Kuljetus Järvimäki Oy:ssä ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat tärkeitä. LNG-Volvoilla kaikki on sujunut hyvin ja odotusten mukaisesti.

  `
 • Henkilökuvassa-juttusarja kertoo Volvo Trucksin henkilökunnasta ja heidän työstään Volvo Finlandilla. Tässä artikkelissa kerromme Janne Pelttarista, joka toimii kuorma-automyyjänä Volvo Truck Center Vantaalla.

  `
 • Aaro Johansson perusti kuljetustyrityksen vuonna 1952. Nykyään yrityksellä on kaksi omistajaa, Aaron pojat, veljekset Jarmo ja Jukka Johansson. Yritys ajaa maitoa pääasiassa Karjalohjan alueella Arlan meijerille. Yrityksellä on myös kolme työntekijää, sillä auto on ajossa lähes ympäri vuorokauden.

  `
 • Sukupolvi vaihtuu, Volvo autokauppa jatkuu.

  `
 • Henkilökuvassa-juttusarja kertoo Volvo Trucksin henkilökunnasta ja heidän työstään Volvo Finlandilla. Tässä artikkelissa kerromme Joni Tukiaisesta, joka toimii kuorma-automyyjänä Volvo Truck Center Tampereella.

  `
 • Volvo Trucksin kaikkien aikojen suurin lanseeraus ansaitsi näyttävän julkistuksen. The Tower -videolla uudet Volvo FMX-, Volvo FH-, Volvo FH16- ja Volvo FM -kuorma-autot on pinottu päällekkäin, ja huipulla seisoo yhtiön toimitusjohtaja.

  `
 • Kun Pohjois-Ruotsissa sijaitsevan Kiirunan kaupungin päättäjät huomasivat kaivostoiminnan vaarantavan heidän elinympäristönsä, he tekivät radikaalin päätöksen: koko kaupunki oli siirrettävä. Erikoiskuljetusten asiantuntija Mikael Wallner on vuosien varrella siirtänyt monia ylisuuria kuormia Volvo FH -kuorma-autollaan, mutta ei kokonaisia rakennuksia.

  `
 • Volvo Trucksin uusi Flexi-Gold Contract tarjoaa pitkäaikaisen huoltosopimuksen turvallisuuden, mutta joustavasti sovittamalla huollot ja kustannukset ajoneuvojen käyttömäärään.

  `
 • Business story

  10/17/2019 5 min teksti 5 min teksti

  Volvo Flexi-Gold -sopimus pitää Michael Vermaakin kuorma-autot liikkeellä

  Eteläafrikkalaiselle maanviljelijälle Michael Vermaakille toimintavarmuus on menestymisen avain. Volvo FH -kuorma-autojen Flexi-Gold-sopimus auttaa häntä varmistamaan toiminnan kannattavuuden – ja pysymään kilpailijoidensa edellä.

  `
 • Business story

  02/12/2019

  Koulutus pudotti polttoaineen kulutusta

  Täyden kympin koulutus, sanoo Laura Muhonen. Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy ja Volvo Trucks järjestivät yhdessä räätälöidyn ja käytännöllisen koulutuksen, jonka ansiosta polttoaineen kulutus putosi välittömästi. Näin koulutus maksaa itsensä takaisin nopeasti.

  `
 • Business story

  12/10/2018

  Korpimaiden kuningas

  Hän sijoittui toiseksi kuluvan vuoden Volvo Driver Challenge ‑maailmanmestaruusfinaalissa, ja hän on todellinen taloudellisen ajon ammattilainen. Puutavara-auton kuljettaja ja omistaja Bert ”Knatte” Johansson tietää, kuinka jokaisesta tipasta – ja Volvo kuorma-autoista – saa kaiken irti.

  `
 • Sähkökuorma-autoissa on kyse muustakin kuin akuista ja latausasemista – ne voivat nimittäin parantaa kuljettajien työskentelyolosuhteita ja kasvattaa kuljetusyritysten voittoja. Kolme Volvo Trucks ‑asiantuntijaa tekee selkoa sähköisestä tulevaisuudesta.

  `
 • The assignment

  12/10/2018

  Luonto sanelee ehdot

  Lounais-Norjassa on maailman haastavimpiin kuuluvia tieosuuksia. Kun alla on 50 tonnin yhdistelmä ja kuormana elävää kalaa hölskyvissä vesisäiliöissä, matka mutkistuu äärimmilleen.

  `
 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  D12-moottori – paradigmamuutos

  Kun D12-moottori lanseerattiin vuonna 1993, se oli todellinen vallankumous. Tuolloin sanottiin jopa, että Volvo oli kymmenen vuotta aikaansa edellä. Eläkkeelle jäänyt Volvo insinööri Göran Nyholm kertoo koko tarinan alusta pitäen.

  `
 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  Kustannukset kuriin turvallisuuden avulla

  Volvo FH on eräs maailman turvallisimmista kuorma-autoista ja huippulaadukkaiden turvallisuusominaisuuksien innovaatiojohtaja. Kuljettajan turvallisuuskeskeinen asenne ja investoinnit turvallisuusominaisuuksiin voivat tuoda säästöjä kuljetusyrityksille. Kysyimme asiasta Carl Johan Almqvistilta, joka toimii liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkönä Volvo Trucksilla.

  `
 • Kun ensimmäinen Volvo FH lanseerattiin vuonna 1993, Nesma ei ollut vielä edes syntynyt. Daniel oli tuolloin työskennellyt kokoonpanolinjalla jo vuosia. Nyt Nesma ja Daniel ovat kollegoita Volvon Skövden-moottoritehtaalla, jossa tärkeä FH-moottori herätetään henkiin.

  `
 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  25 Volvo FH ‑sankaria

  Volvo FH on kuljettajan kuorma-auto. Ennen kuin ajoneuvo päätyy kuljettajalle, matkan varrella on kuitenkin paljon ajatustyötä ja monta ahkeraa käsiparia. Esittelemme 25 sankaria, jotka tekevät kovasti töitä, jotta jokainen Volvo FH varmasti edistää asiakkaidemme menestystä.

  `

213 matches

1 of 11

Volvo Visiitti – Volvo Trucksin asiakaslehti

Mieleenpainuvia kuorma-autoihin ja kuljetusalaan liittyviä artikkeleita

Oletko kiinnostunut uusista kuljetusalan innovaatioista? Erilaisista kuljetuksista eri puolilla maailmaa? Mikäli vastaat myöntävästi, on tämä lehti sinua varten. Volvo Visiitti on Volvo Trucksin asiakaslehti, jonka painos on n. 18 000 kappaletta. Tapaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat Volvon tuotteiden ja palveluiden avulla menestyksellisesti alentaneet polttoainekustannuksiaan tai tehostaneet toimintaansa. Asiakkaisiin tutustutaan joka puolella maailmaa ja kotimaassa.

Tilaa painettu Visiitti

Lehti postitetaan raskaan kaluston haltijoille joko Volvon lehtirekisterin tai ajoneuvorekisterin tietojen mukaisesti. Ajoneuvorekisteri saa tietonsa väestötietojärjestelmästä. Yksityistilaajat ja Volvo jälleenmyyjien henkilökunta saavat lehtensä Volvo Finland AB:n lehtirekisterin perusteella. Nämä osoitteenmuutokset tehdään osoitteeseen: Volvo Finland AB, Lehtirekisteri, PL 50, 01611 Vantaa

Mikäli haluat lisätä lukijan postituslistalle, ota yhteys Jaana Lievoseen etunimi.sukunimi@volvo.com