Kuorma-autot

Volvo FH ja I-Save

Enemmän iloa, vähemmän polttoainetta.

Miksi valita loistavan ajettavuuden ja erinomaisen polttoainetalouden välillä, kun voi saada molemmat? Päivitetty I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH on täydellinen yhdistelmä hauskuutta ja polttoainesäästöjä. Se vähentää polttoaineen kulutusta tinkimättä tuottavuudesta, suorituskyvystä tai edessä avautuvan tien tuottamasta riemusta. Lyhyesti sanottuna se on kuorma-auto, johon on helppo rakastua. 

I-Save-kokonaisuus esiteltiin asiakkaille vuonna 2019, ja siitä lähtien se on ollut Volvo Trucksin myyntimenestys. Se voi yhdessä kaikkine toimintoineen parantaa polttoainetaloutta jopa 13 %*.

I-Save‑toiminnolla varustettu Volvo FH voittaa riippumattomat polttoainetaloustestit

I-Save‑toiminnolla varustettu Volvo FH oli polttoainetaloudeltaan paras kahdessa erillisessä saksalaisten kuorma-autolehtien suorittamassa testissä.

 

Tämä todellakin vahvistaa, ettemme ole tehneet turhaa työtä. Uusien voimansiirtopäivitystemme ansiosta I-Save-toiminnolla varustettu Volvo FH on myös entistäkin polttoainetehokkaampi.

Erinomainen ajettavuus päivitetyllä I-Shiftillä

Alan vertailukohtana olevan vaihteiston uudet tehokkuus- ja ajettavuuspäivitykset ovat nopeuttaneet vaihteiden vaihtoa 30 %. Tämä tarkoittaa paljon entistä sujuvampaa ajokokemusta ja merkittävää parannusta nopeuden nostamiseen ja säilyttämiseen. Kaiken kaikkiaan uusi I-Shift antaa vertaansa vailla olevan ajettavuuden tinkimättä polttoainetehokkuudesta.


Lue lisää I-Shiftistä

9 parasta polttoainetta säästävää päivitystä

Nämä voimansiirron ja ohjaamon hienosäädöt eivät ainoastaan paranna polttoainetaloutta, vaan antavat myös entistä pehmeämmän ja nautinnollisemman ajokokemuksen sekä tiellä että maastossa. Tässä on 9 polttoainetta säästävää kohokohtaa.

*Verrattuna kulutukseen ennen I-Saven käyttöönottoa vuonna 2019.

Löydä täydellinen yhdistelmä

Haluatko tutustua I-Save-toiminnolla varustettuun Volvo FH:hon? Paikallinen jälleenmyyjä esittelee sitä mielellään sinulle. Uuden voimansiirron ja aerodynaamisten päivitysten ansiosta se saattaa olla juuri se kuorma-auto, jota olet aina etsinyt.