Ei oikoteitä, ei yllätyksiä: vain aitoa palvelua

Verrattomat huoltopalvelut

Kukaan ei huolla Volvo kuorma-autoasi meidän tavallamme. Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että kaikki tehdään oikein. Ei oikoteitä. Ei yllätyksiä. Mekaanikkomme ovat sertifioituja asiantuntijoita. Heillä on käytössään kaikki tarvittavat työkalut, vianmääritystiedot ja tietokantajärjestelmät. Ja he käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Volvon asiakkaana tiedät aina, että kuorma-autosi – ja yrityksesi – saa ansaitsemaansa palvelua.

Lue lisää Aidoista Volvo Varaosista
Estämme pieniä haittoja kehkeytymästä kalliiksi ongelmiksi

Ennakoiva huolto

Ennakoiva huolto on paras tapa välttyä yllättäviltä ajon keskeytymisiltä. Kun huollamme ajoneuvon, teemme lukuisia säätöjä ja tarkistuksia, joilla voimme korjata pieniä asioita ennen kuin niistä kehkeytyy suurempia ja kalliimpia ongelmia.

Lisätietoja Volvon huoltosopimuksista
Konsultoimme sinua ja kehitämme huoltosuunnitelman, joka sopii sinun tarpeisiisi

Yksilöity suunnitelma

Panostamme ennakoivaan huoltoon mutta myös räätälöimme sen kuorma-autollesi tai toiminnoillesi sopivaksi. Tässä kuvaan astuu huoltosuunnitelma. Selvitämme sopivan huoltotason ja luomme tarpeitasi tarkalleen vastaavan huoltosuunnitelman käydyn keskustelun perusteella. Näin tiedät kuorma-autosi huoltoajankohdat ja mahdolliset kustannukset etukäteen.

Volvo mannekiinihaaste

Volvo Truck Center mannekiinihaaste - katso video

Katso video YouTubessa
VT

Aito Volvo tarjous

Volvo jälleenmyyjältä saat lisätietoja Aidosta Volvo Huollosta ja siitä, kuinka se voi tukea liiketoimintaasi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä