Kun varaosia tarvitaan, käytämme vain Aitoja Volvo Varaosia. Niiden ansiosta kuorma-autosi polttoainetalous säilyy erinomaisena, päästöt pysyvät kurissa ja toimintakunto säilyy päivästä toiseen. Eikä muilla varaosilla saavuteta yhtä erinomaista käyttöastetta.

Varaosiltamme vaaditaan paljon

Aidoille Volvo Varaosille pelkkä laadunvarmistus ei riitä. Ne on suunniteltu erittelyjemme mukaisiksi ja valmistettu tinkimättömiä standardejamme noudattaen. Niitä myös testataan perusteellisesti, ja ne sopivat täydellisesti tarkoitukseensa. Ne antavat sinulle ansaitsemasi mielenrauhan. 

Tarvitsemasi varaosat eivät milloinkaan ole kaukana

Oikea osa. Oikeaan paikkaan. Oikeaan aikaan.

Korjaamoverkostomme toimii 140 markkina-alueella eri puolilla maailmaa. Varaosat ja palvelut, joilla pääset takaisin tien päälle, eivät milloinkaan ole kaukana. Kehittyneen logistiikkajärjestelmämme ansiosta saat takuulla tarvitsemasi osan, joka myös toimitetaan Volvon tutulla tehokkuudella.

Sinun käyttöasteesi on meille tärkeintä

15 vuoden valmistuslupaus

Käyttöasteesi on meille aina tärkeä asia riippumatta siitä, millaista Volvon kuorma-autoa ajat ja milloin olet sen ostanut. Siksi jatkamme kaikkien tärkeiden varaosien valmistusta ja toimituksia vähintään 15 vuotta mallin tuotannon päätyttyä.

Etsi tarvitsemasi osat – valikoimassa yli 100 000 osaa

Löydä oikea osa

Valmistamme ja toimitamme yli 100 00 Aitoa Volvo Varaosaa. Osaluettelostamme löydät helposti tarvitsemasi osat.

Varaosaesitteen selaaminen

Aidot Volvo Varaosat – 12 huoletonta kuukautta

Varaosamme ovat aitoja. Olemme laadusta niin varmoja, että varaosamme toimitetaan 12 kuukauden takuulla ilman kilometrirajoituksia.* 

Jos varaosa pettää ensimmäisten 12 kuukauden aikana takuuseen kuuluvan vian vuoksi, katamme varaosan korjaus- tai vaihtokulut. Jos varaosa on ostettu ja asennettu Volvo korjaamoverkostossa, myös työ kuuluu takuuseen.

Samoin kuin välilliset vahingot, jotka kuorma-autollesi on aiheutunut. Tämä koskee hinauskuluja sekä mekaanikon matkakuluja korjaukseen liittyen, jos takuuseen kuuluva ongelma aiheuttaa ajon keskeytymisen.

*Takuuseen eivät kuulu suodattimet, kitkamateriaalit ja kuluvat osat.

Volvo Vaihto-osat

Volvo Vaihto-osat ovat Aitoja Volvo Varaosia, jotka on kunnostettu alkuperäistä vastaaviksi ja hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Volvo Vaihto-osissa noudatetaan täysin samoja laatustandardeja kuin uusissa osissa. Myös takuu on sama.

Vaihto-osavalikoimamme on markkinoiden kattavimpia. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu esimerkiksi kompressoreita, ohjausyksiköitä, kytkinsarjoja sekä moottoreita, vaihteistoja, turboahtimia ja ajopiirtureita – hinnoilla, joita osaat varmasti arvostaa, sekä luotettavalla laadulla.

VT

Etsitkö varaosia?

Aidot Volvo Varaosat, asiantuntijapalvelut ja asentajat, jotka hoitavat homman kerralla kuntoon. Aloita ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä