Kuljetus S. Simpanen Oy

Raskaita kuormia jäisillä teillä

Katso video
Kolme tehovaihtoehtoa erilaisiin ajo-olosuhteisiin

Kaunis ulkomuoto. Pedon voimat.

Vertaansa vailla oleva D16-moottori erottaa Volvo FH16:n muista. Saatavilla olevat tehovaihtoehdot ovat 550, 650 ja 750 hevosvoimaa, ja vääntömomentti on jopa 3 500 Nm. Kaikki moottorit ovat Euro 6 -määräysten mukaisia.

Tämä yhdistettynä I-Shift -ryömintävaihteisiin antaa uskomattoman suorituskyvyn.

Tutustu tarkemmin moottoreihimme Lue lisää ryömintävaihteista
Volvo FH16 WoodPro - heti käyttövalmis puutavara-auto

Volvo FH16 WoodPro - heti käyttövalmis puutavara-auto

Volvo WoodPro on valmiiksi varusteltu tehdasrakenteinen puutavara-auto. WoodPro-auton alustan erittely on tehty suomalaisin varustein suomalaisille puutavara-autoilijoille.

Auton komponentit on valittu käyttöolosuhteita ja muuttuneita määräyksiä silmälläpitäen. Auto on varusteltu Volvon tehtaalla päällirakennetta myöten.

Lue lisää

Volvo FH16:n huikeat muotoiluominaisuudet

Entistä erottuvampi muotoilu

Kaikki FH-sarjan kuorma-autot ovat ulkomuodoltaan, linjoiltaan ja aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan samanlaisia. Volvo FH16:n ulkopuolen muotoilun yksityiskohdat ovat ensiluokkaisia. Ja ainutlaatuisia.

1. Takaikkuna
Takasivuikkunoiden muotoilu ja sävytykset korostavat ohjaamon jäntevää vaikutelmaa.

2. Musta on keksitty uudelleen
FH16-kuorma-auton uusi väri on tumma. Erittäin tumma. Pinnan alla piilee kuitenkin kiehtova sävy. Kutsumme sitä Mystic Fjord -väriksi. Se on nähtävä itse.

3. Yksityiskohtien tajua
Pienet yksityiskohdat ovat ratkaisevan tärkeitä. Satiininharmaa kromiviimeistely tekee askelmasta, säleiköstä, ovien kahvoista ja Volvo Rautamerkistä erityisen näyttäviä.

4. Suuri säleikkö 
Erottuva tummanhopeinen säleikkö tekee syvän vaikutuksen missä tahansa. Säleikön tyyliä noudatetaan myös peileissä ja aurinkolipassa.

Ohjaamon sisätilat

Täysin uudenlaista mukavuutta

Muotoiluominaisuudet ovat vertaansa vailla myös FH16:n ohjaamon sisäpuolella.

Ainutlaatuinen istuinmuotoilu
Kuljettajan istuimen omaleimainen muotoilu ja verhoilu tekevät ohjaamon sisäosasta ensiluokkaisen. Verhoiluksi voi valita nahan tai nahka–tekstiili-yhdistelmän. Volvo FH16:n istuinten muotoilu ja materiaalit ovat ainutlaatuisia.

Raven-ohjauspyörä 
Raven-ohjauspyörän tumma nahka ja ommel muodostavat kiehtovan kontrastin. Kokonaisuus sointuu hienosti sisustukseen, ja ohjauspyörä täydentää tasaista ajotuntumaa. Se on saatavana vain Volvo FH16 -malleihin. 

Ykkösluokassa
Sisätiloissa on ainutlaatuiset ovipaneelit, kromattu sisustus, verhot, vuodeverhoilu sekä ovien lisävalot. Yhdessä ne luovat ohjaamoon ylellisen ilmapiirin.

FH-sarja

Volvo FH16 on FH-sarjan tehokkain kuorma-auto. Tutustu myös muihin laadukkaisiin ominaisuuksiin. 100-prosenttinen käyttöaste. Parempi tuottavuus. Verraton polttoainetaloudellisuus.

Tutustu uuden Volvo FH:n ominaisuuksiin > 

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Käy katsomassa

Kiinnostuitko? Etsi esittelypiste jälleenmyyjähaun avulla ja tutustu kuorma-autoon omakohtaisesti. Paikallinen jälleenmyyjä esittelee kuorma-autoa mielellään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä