Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG

Tutustu tarkemmin
Volvo FH

”Volvo jaksoi mäet hienosti, se oli väännöltään parempi kuin vakiajokkini. Volvo vastasi kaasuun herkästi, mistä oli hyötyä ylämäissä ja kiihdytyksissä. Tietyömaiden vuoksi joutui välillä hiljentämään vauhtia. Kiihdytys takaisin matkavauhtiin ei kestänyt kauaa. Pääsin nopeasti liikenteeseen mukaan, enkä joutunut olemaan tien tukkona.” Satu Lampinen

 

"Volvoa ajaessa ei koko ajan tarvinnut pelata nintendoa. Jos oma ajotapa on entuudestaan taloudellinen, luvut pysyvät tapissa ilman suuria ponnisteluja. Volvo oli helposti lähestyttävä. Kaikki toiminnot löytyivät helposti, ja ajotietokoneeseen pääsi sisään puolessa tunnissa. Kun katkaisimien paikan oli löytänyt kerran kojetaulussa, jatkossa kyllä muisti, missä ne ovat."
Joni Ristimäki

 

”Seurasin Dynafleetin pisteitä ohjaamon näytöltä. Volvo kulutti viikon aikana 24,36 litraa sadalla kilometrillä. Polttoaineen kulutusta ihmettelin kaikkein eniten. Kun kuulin lukemat, en meinannut uskoa niitä. Ei sen puoleen kukaan mukaan, jolle olen kertonut. Mutta totta ne ovat.” Henri Vanamo

 

Kuljettajat Satu Lampinen, Joni Ristimäki ja Henri Vanamo osallistuivat Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää heidän ja muiden kuljettajien kokemuksia Volvo FH:n tehokkuudesta, polttoainetaloudellisuudesta ja paljon muusta.

Suunnittelemme ja kokoamme jokaisen kuorma-auton ja palvelun niin, että ne pienentävät polttoainekustannuksiasi, parantavat käyttöastettasi ja lisäävät tuottavuuttasi. Kattava tuki asiakkaillemme on vakiovaruste – ensimmäisestä kilometristä aina viimeiseen asti.

Erottuva muotoilu

Volvo FH -puskuri

­

Rohkeat, kaarevat linjat ja muotoilun aerodynaamiset ominaisuudet antavat Volvo FH:lle omaleimaisen ja määrätietoisen ilmeen. Kuorma-auto on alalla täysin uudenlainen, mutta se on silti ilmiselvä Volvo. Sen muotoilu on kunnianosoitus kuljettajille. Se myös edistää kalustosi kannattavuutta.

Ohjaamon sisätilat: ohjauspyörä

­

Paljon tilaa. Selkeitä pintoja. Laatua lattiasta kattoon. Volvo FH:n sisätilat tuntuvat kevyiltä ja ilmavilta. Ajoneuvossa on kokonainen kuutio lisätilaa tavaroillesi, ja se vie mukavuuden ja lisävarustelun täysin uudelle tasolle.

Varjoliitäjää vedetään Volvo FH -kuorma-autolla

Kannattavuutesi on meille tärkeintä

Pidä yllä hyvää nopeutta. Säästä polttoainetta

Lue 6 vinkkiä
Volvo FH -kuorma-auto tien päällä

Tehty taloudelliseksi

Polttoaine on kallisarvoista. Jokainen tippa merkitsee.

Kuinka paljon voit säästää?
Ohjaamoiden iskukoe

Turvallisuus on meille tärkeää. Siksi huolehdimme siitä erityisen tarkasti.

Ruotsalainen ohjaamoiden iskukoe on maailman ankarin testi. Kansainvälisen lainsäädännön mukaan testi ei enää ole tarpeellinen. Olemme eri mieltä.

Tämä on maailman turvallisin Volvo
Tien päällä Volvo FH -kuorma-autolla

100-prosenttinen käyttöaste – kultainen lupaus

Tarvitset kuorma-autoasi tien päällä. Me takaamme, että se pysyy siellä.

100-prosenttinen käyttöaste toteutuu näin
Ajo-olosuhteet Volvo FH -kuorma-autolla

Maailmanluokan ajotuntuma

Volvo FH on maailman ensimmäinen sarjavalmisteinen kuorma-auto, jossa on etupään erillisjousitus (IFS).
Tämä tarkoittaa, että sen pehmeä ajotuntuma muistuttaa henkilöautoa.

Koe henkilöautoa muistuttava ajotuntuma
Kaukosäädin

Kuinka kuljettajista voi tehdä entistä tuottavampia?

Vähennä kuljettajien väsymystä. Paranna mukavuutta. Ja lisää hallittavuutta.

Tuottavuutta sormiesi ulottuville
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tutustu tarkemmin Volvo FH -kuorma-autoon

Esitä kysymys. Etsi varaosa. Varaa huolto. Määrittele ominaisuudet, joita haluat kuorma-autolta. Kaikki tämä yhteistyössä paikallisen Volvo jälleenmyyjän kanssa.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä