Huolto – askeleen edellä

Volvo FMX -huoltosuunnitelma: sinun toiminnoillesi räätälöity

Suunniteltu sinua varten

Volvon huoltosuunnitelman ansiosta et joudu viettämään työaikaasi korjaamolla – ennakoiva huolto suunnitellaan etukäteen ja räätälöidään täysin käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi saat korjaamoissamme Aitoa Volvo Huoltoa erittäin päteviltä Volvo mekaanikoiltamme, jotka käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia.

Huoltoa Volvon tapaan
Sopimukset, joilla pidät Volvo FMX -kuorma-autosi huippukunnossa

Volvo Blue -huoltosopimus

Blue-huoltosopimuksemme ansiosta Volvo FMX -kuorma-autosi pysyy huippukunnossa. Sopimus kattaa kaikki ennakoivat huoltotoimet, joten kustannukset ovat valmiiksi tiedossa. Näin vältytään yllättäviltä kuluilta ja liiketoiminnan hallittavuus paranee. Lisäksi sopimus parantaa käyttöastettasi, pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia ja tarkoittaa, että kuorma-autosi on aina hyvin huollettu.

Volvo Blue -huoltosopimus
VAS On Call -painikkeella saat suoran yhteyden palveluhenkilökuntaan

Volvo Action Service On-Call – yhden painalluksen päässä.

Pysähtyikö matkasi? Paina VAS On Call -painiketta, niin sinut yhdistetään asiakaspalvelijalle. Asiakaspalvelija tietää tarkan sijaintisi ja alustasi tunnuksen ja voi toimittaa vikakoodit mekaanikolle. Rentoudu. Apu on matkalla, ja pääset takaisin tien päälle tuossa tuokiossa.

Lisätietoja Volvo Action Servicestä
I-Shift: turvallinen, aikaa säästävä vaihteisto

Aikaa säästävä vaihteisto

I-Shift -vaihteisto takaa erinomaisen ajettavuuden, mutta sen edut eivät lopu siihen. Automaattinen vaihteensiirto pienentää voimansiirtolinjaan ja renkaisiin kohdistuvaa rasitusta sekä pidentää kytkimen käyttöikää. Öljynvaihtoväliä on pidennetty 450 000 km:iin. Myös korjaamon diagnostiikkajärjestelmätoiminnot ovat entistä parempia. Hanki Volvo FMX -kuorma-autoosi I-Shift, niin vietät vähemmän aikaa korjaamolla ja enemmän aikaa töissä.

Katso, mitä muuta I-Shift voi tehdä
Volvo FMX:n pohja on hyvin suojattu

Kaikki osat suojattu

Työmaalla tai hankalassa maastossa on aina vaarana, että jokin vaurioittaa kuorma-autosi pohjaa. Tai oli ennen. GRAS-G2-takailmajousitusjärjestelmän ansiosta Volvo FMX:ssä on 300 mm:n maavara. Olemme sijoittaneet kaikki tärkeät osat – mukaan lukien jarrut – taka-akselin yläpuolelle ja suojanneet moottorin 3 mm:n paksuisella pohjapanssarilla. Korjaamokäynti tarvitaan vasta, jos törmäät johonkin todella valtavaan.

Tutustu alustan ominaisuuksiin
Kestävät, helppohuoltoiset etupuskurit parantavat kuorma-auton käyttöastetta

Pysäyttämätön keula

Volvo FMX:n keula on suunniteltu parantamaan käyttöastetta. Polypropeenilla päällystetty teräspuskuri palautuu alkuperäiseen muotoonsa iskujen ja kolhujen jälkeen. Näkyvien kiinnikkeiden ansiosta säästyt korjaamokäynneiltä, sillä voit vaihtaa puskurit ja paneelit itse.

Jos juutut kiinni, voit vapauttaa valurautaisen hinauslaitteen, niin toinen ajoneuvo voi vetää sinut pulasta tuossa tuokiossa. Myöskään ajovaloja ei saa helposti rikki, sillä ne sijaitsevat korkeammalla ja niissä on maantie- ja maastoajoon soveltuvat vaihdettavat ajovalonsuojat.

Tutustu keulan ominaisuuksiin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Haluatko parantaa käyttöastetta?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki Volvo FMX:n käyttöastetta parantavat ominaisuudet. Soita tai käy paikan päällä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä