Tiedämme, mitä teillä tapahtuu. Tiedämme, miltä onnettomuudet näyttävät. Siksi teemme kuorma-autoillemme paljon ylimääräisiä testejä, vaikka laki ei niihin velvoita.

Carl Johan Almqvist

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkö, Volvo Trucks

Sisätilat

Volvo FMX:n yötila

Yötila

Yötilassa kaikki kojelaudan valot kytketään automaattisesti pois päältä nopeusmittaria lukuun ottamatta. Ei häiriötekijöitä: voit keskittyä vain edessä olevaan tiehen tai perävaunun kytkemiseen pimeässä. 

Volvo FMX lähellä maata

Lähellä maata

Maansiirtoautoksi Volvo FMX:n ajoasento on lähellä maata. Tämä parantaa työturvallisuutta, koska kuljettaja on lähellä kuorma-autoa ympäröivää aluetta.

Volvon FMX:n alkolukko

Alkolukko

Alkoholi ei kuulu liikenteeseen. Kuorma-autoosi voidaan asentaa alkolukko jo tehtaalla. Se kertoo kuljettajillesi ja asiakkaillesi, että liikenneturvallisuus on sinulle erittäin tärkeää. 

Volvo FMX:n turvavyö

Turvavyö

Noin puolet kaikista kuorma-auto-onnettomuuksiin liittyvistä kuolemantapauksista voitaisiin välttää turvavöillä. Tätä ei tien päällä kannata unohtaa. 

Ulkokuori

Volvo FMX:n FUPS-etualleajosuoja

Etualleajosuoja (FUPS)

Vaimentaa osan törmäysvoimasta painumalla taaksepäin kuorma-auton alle. Järjestelmä on nyt tehty aiempaa kevyemmistä ja vahvemmista materiaaleista, ja se toimii hyvin myös suuremmilla nopeuksilla. 

Volvo FMX:n valaistus

Valaistus

Keulan seisontavalot ja huomiovalot on integroitu. Tuloksena on kompakti paketti, joka valaisee älykkäästi. Kuorma-auto näkyy aina hyvin muille tienkäyttäjille. 

Volvo FMX:n peilit ja näkyvyys

Ikkunat ja näkyvyys

Joukko ominaisuuksia antaa kuljettajalle aidon 360 asteen näkyvyyden. Suurikokoisista ikkunoista ja peileistä on erinomainen näkyvyys kuorma-auton ympärille. 

Volvo FMX:n sivu- ja taka-alleajosuojat

Sivu- ja taka-alleajosuoja

Sekä takana että sivuilla on alleajosuojat, jotka estävät pienempiä ajoneuvoja kiilautumasta kuorma-auton alle törmäystilanteessa. 

Volvo FMX:n aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Kuorma-auto on tukenasi. Tutustu pikaisesti Volvo Trucksin aktiivisiin turvallisuusjärjestelmiin.

Puhetta Volvo FMX:n turvallisuudesta

Mitä jos?

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkömme selvittää aktiivisten turvallisuusjärjestelmiemme saloja ja toimintaa. 

VT

Koe Volvo FMX:N turvallisuus itse

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi esittelee sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastaa turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi. 

Etsi jälleenmyyjä