Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä minimoi väsymyksen – ja ottaa höykytyksen vastaan kuljettajan puolesta

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä

Aja eteenpäin. Käänny. Peruuta. Käänny. Kunpa rakennustyömaalla ajaminen olisikin näin helppoa. Ankarissa olosuhteissa ja ahtaissa ympäristöissä eniten kärsivät kuljettajan niska, selkä ja hartiat. Mutta eivät enää. Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä vaimentaa häiriöt, ennen kuin ne aiheuttavat sinulle lihasrasitusta. Voit kääntää ohjauspyörää vaikka yhdellä sormella – mikä vähentää kehon väsymystä jopa 85 %.

Kokeile Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmää
I-Shift -vaihteisto sopii hyvin vaikeisiin maastoihin

I-Shift – maailman älykkäin vaihteisto

Yksinkertainen, luotettava ja erittäin tehokas I-Shift on suosituin vaihteistojärjestelmämme. Se tekee hankalasta maastosta helppokulkuisen, saa ohjaamisen tuntumaan vaivattomalta, vähentää juuttumisen riskiä ja säästää lisäksi polttoainetta jopa 5 %.

Myös I-Shift -vaihteistoa on vahvistettu ja päivitetty erikoisvaativia käyttökohteita varten. I-Shift on nyt myös saatavana kaikkiin akselikokoonpanoihin – myös vetävällä etuakselilla varustettuihin kuorma-autoihin.

Vaihda I-Shift -vaihteistoon
Dynafleet tuottaa reaaliaikaisia tietoja kuorma-autoille ja lisää näin kannattavuutta

Dynafleet – maksimoi tuottavuutesi

Paikannus, kuormat ja polttoainemäärät. Työaika. Päästöraportit. Polttoaineenkulutus. Dynafleetista saat reaaliaikaista tietoa kaikista omistamistasi kuorma-autoista, mikä auttaa tehostamaan tuottavuutta ja tekemään kannattavampia päätöksiä.

Tutustu Dynafleetiin
Opettele ottamaan kaikki irti Volvo FMX -kuorma-autosta maansiirtotyössä

Kehitä taitojasi

Maansiirtoajo vaatii erikoisosaamista, joten oikeanlaisilla taidoilla voi olla ratkaiseva merkitys. Volvo Trucksin kuljettajakoulutuksessa voimme räätälöidä kurssin, joka vie maastoajotekniikkasi kokonaan uudelle tasolle. Lisäksi saat parhaan mahdollisen hyödyn kuorma-autosi maastoajo-ominaisuuksista ja maksimoit ajoneuvon suorituskyvyn. Näin takaat, että työmaalla viettämäsi aika on mahdollisimman tuottavaa.

Lue lisää kuljettajakoulutuksesta
Älykäs alusta edistää tuottavuutta

Fiksu alusta

Voiko alusta parantaa yrityksesi tuottavuutta? Tämä alusta voi. GRAS-G2-takailmajousituksen maavara on ennennäkemättömät 300 mm, ja uudistettu pohja on suojattu niin hyvin, että menoa hidastavat vain kaikkein suurimmat lohkareet. Parempi pito ja entistä vähäisempi tärinä takaavat nopeamman ja mukavamman ajon, joten tuottavuutesi voi parantua tuomalla keskinopeutta lisää jopa 10 km/h.

Tutustu alustaan
Suurempi kuormakapasiteetti säästää rahaa

Lisäkuormaa

Kuormakapasiteetin lisääminen on eräs tehokkaimmista tavoista tehostaa tuottavuutta. Siksi olemme lisänneet etujousituksen kantokykyä 18 tonnista 20 tonniin. Ja jos ajat erittäin raskaita kuormia, saat nyt viisiakselisen kokoonpanon suoraan tehtaalta, jolloin säästät aikaa ja päällirakennuskustannuksia.

Lue lisää viisiakselisista kokoonpanoista
Aidot Volvo Varaosat turvaavat pitkän iän kuorma-autollesi ja auttavat sinua työskentelemään tehokkaammin

Tuottavuutta parantavat osat

Aidot Volvo Varaosat ylläpitävät kuorma-autosi Volvo laatua. Niiden avulla ajoneuvosi pysyy työmaalla pidempään ja toimii tehokkaammin, jolloin myös sinä työskentelet tehokkaammin. Maailmanlaajuisesti 140 markkina-alueella toimiva korjaamoverkostomme ja kehittyneet logistiikkajärjestelmämme takaavat toimitusten saapuvan ajallaan. Tarvitsemasi osa on aina lähellä.

Tutustu Aitoihin Volvo Varaosiin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Maksimoi tuottavuutesi

Soita paikalliselle Volvo jälleenmyyjälle tai käy myymälässä. He auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta ajetusta kilometristä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä