Volvo FMX -moottorimme on suunniteltu huolellisesti polttoainesäästöjä silmällä pitäen

Volvon taloudellisimmat moottorit

Moottorivalikoimamme on suunniteltu huolellisesti polttoainesäästöjä silmällä pitäen mutta suorituskyvystä tinkimättä. Palotilan geometria on optimoitu. Olemme suunnitelleet pystysuuntaiset, keskiasennetut yksikkösuuttimet. Seossuhdetta on parannettu…

Voisimme kertoa teknisistä saavutuksistamme loputtomiin. Tärkeintä on kuitenkin näiden innovaatioiden vaikutus yrityksesi tulokseen. Ympäristöä unohtamatta.

Moottorit tutuiksi
Automaattinen etuvedon kytkentä maksimoi polttoainetehokkuuden.

Automaattinen etuvedon kytkentä

Tarvitset vetävän etuakselin. Tutkimuksemme kuitenkin osoittavat, että tarvitset sitä vain 2–5 % ajasta. Muina hetkinä hukkaat polttoainetta. Automaattinen etuvedon kytkentä auttaa sinua maksimoimaan polttoainetehokkuuden. Kun lisäpitoa ei tarvita, järjestelmä kytkee etuakselin vedon automaattisesti pois päältä ja polttoaineenkulutus laskee.

Tutustu automaattiseen etuvedon kytkentään
I-Shift voi säästää polttoainetta jopa 5 % manuaaliseen vaihteistoon verrattuna

I-Shift – yksinkertainen, luotettava ja erittäin polttoainetaloudellinen vaihteisto

I-Shift -vaihteisto maksimoi suorituskyvyn ja tehokkuuden valvomalla ajoneuvon massaa, tienpinnan kallistusta, nopeutta ja kiihtyvyyttä ja reagoimalla niihin. Volvon dieselmoottoriin yhdistettynä I-Shift pienentää polttoaineenkulutusta jopa 5 prosenttia manuaalivaihteistoon verrattuna.

Myös I-Shift -vaihteistoa on vahvistettu ja päivitetty erikoisvaativia käyttökohteita varten. I-Shift on nyt myös saatavana kaikkiin akselikokoonpanoihin – myös vetävällä etuakselilla varustettuihin kuorma-autoihin.

Esittelyssä I-Shift
Fuel Advice – suunniteltu säästämään

Fuel Advice – pienennä kulutusta, jatkuvasti

Saavuta polttoaineenkulutukseen liittyvät tavoitteesi jatkuvasti. Huomaat pian, miten kulutus pienenee tehokkuutesi parantuessa. Tilaa Fuel Advice -palvelumme, niin saat henkilökohtaisen polttoaineasiantuntijan. Asiantuntijan säännöllisten analyysien, neuvojen ja helposti saatavilla olevan tuen ansiosta saavutat polttoainesäästöjä hetkessä ja säilytät taloudellisuutesi vuosi vuodelta.

Kuinka paljon Fuel Advice voi säästää?
Dynafleetin ja kuljettajakoulutuksen yhdistelmä toimii polttoainetaloudellisuuden puolesta

Tietoon perustuvaa tehokkuutta

Dynafleetilla ja kuljettajakoulutuksella voit säästää polttoainetta jopa 7 prosenttia. 

Dynafleet – seuraa polttoainetaloudellisuuttasi

Tutustu älykkääseen kuljetusten tietojärjestelmäämme. Palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen ja kuljettajien suorituksia reaaliajassa sekä tarkastella automaattisesti laadittuja, polttoainetaloudellisuuteen perustuvia sijoituksia. Näin voit tehdä vertailuja, havaita trendejä sekä toteuttaa kannattavia, polttoainetaloudellisuutta parantavia muutoksia.

Tutustu Dynafleetiin

Kuljettajakoulutus – suuria säästöjä pienillä muutoksilla

Taloudellinen ajotapa (ennakoiva) -kurssimme avulla saat parhaan tehon irti jokaisesta polttoainetipasta. Tämän Volvo Trucksin kuljettajakoulutusohjelmaan sisältyvän kurssin kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa tekemään ajotottumuksista polttoainetaloudellisia ja säästöistä pysyviä. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun kurssin oppeja ja Dynafleet-raporttien tietoja sovelletaan yhdistetysti.

Volvon kuljettajakoulutus

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Aloita säästäminen heti

Taloudellisen ajon kannalta on tärkeää, että asiat tehdään alusta saakka oikein. Paikallinen Volvo jälleenmyyjä on polttoainesäästöjen asiantuntija. Mikset siis pyytäisi heidän apuaan?

Etsi paikallinen jälleenmyyjä