Volvo FMX:n puskuri on päällystetty polypropeenilla

Vahvuudeltaan kaksinkertainen puskuri

Lujasta teräksestä valmistettu puskuri on vahva. Niin vahva, että edes törmäys kiviröykkiöön ei juuri aiheuta vaurioita. Puskurissa on lisäksi paksu suojaava polypropeenipäällyste.

Kolmiosaisessa puskurissa on kätevät ruuvit, joten voit itse vaihtaa mahdolliset vaurioituneet osat uusiin. Korjaamokäyntiä ei tarvita ja käyttöaste paranee.

Etualleajosuoja suojaa henkilöauton matkustajia

Etualleajosuoja (FUPS)

Keulan alaosan rakenne on kokonaisuudessaan laatikkomainen. Yksittäiset osat vuorovaikuttavat keskenään, joten rakenne on erittäin järeä, mutta samalla myös kimmoisa törmäyksissä, joissa toisena osapuolena on henkilöauto. Etualleajosuoja (FUPS) suojaa henkilöauton matkustajia painumalla taaksepäin ja vaimentamalla osan törmäysvoimasta.

Pohjapanssari suojaa moottoria ja vähentää pölypyörteiden määrää

Pohjapanssari

Maastoajo voi olla haitallista moottorille. Siksi Volvo FMX:ään saa lisävarusteena 3 mm:n paksuisen pohjapanssarin, joka suojaa moottorin öljypohjaa, letkuja ja jäähdytintä. Kaikki mikä särkyy helposti maastoajossa on hyvässä suojassa – jopa peruutettaessa. Jos työskentelet pölyisessä ympäristössä, panssari myös vähentää pölypyörteiden määrää.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Keula etusijalla

Aloita keulasta. Kierrä sitten Volvo FMX ympäri, niin huomaat, miksi sitä kutsutaan kaikkien aikojen järeimmäksi kuorma-autoksemme. Pyydä avaimet paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä