Volvo FMX ja ohjaava kantoakseli

Tarvitseeko kuorma jakaa eri akselien välille? Kaksoisetuakselit ovat tällöin ihanteellinen valinta. Vai tarvitsetko vain yhden vetävän akselin? Tutustu Tridem-malliin ja ennennäkemättömän pieneen kääntösäteeseen.

Ohjaava kantoakseli parantaa tuottavuutta

Tridem

Yhdellä etuakselilla varustetussa 8×4-mallissa on takana Tridem-telijousitus, ja telin akseleista kantoakseli on hydraulisesti ohjattu. Tämän ansiosta tuloksena on poikkeuksellisen hyvä hallittavuus ja ennennäkemättömän pieni kääntösäde. Näin sinulta kuluu vähemmän aikaa pysähtymiseen, kääntymiseen ja peruuttamiseen – ja aikaa jää enemmän varsinaiseen ajamiseen.

Tridem-telistä on muutakin hyötyä. Kun akseli nostetaan, renkaiden kuluminen hidastuu ja polttoaineenkulutus pienenee. Ilmajousituksen ansiosta akselipaino on optimaalinen kaikilla akseleilla, jolloin pito paranee. Voit myös säädellä akselikuorman jakautumista ja nauttia näin entistäkin paremmasta pidosta.

Kaksi ohjaavaa etuakselia, kun etupainoa on paljon

Kaksi etuakselia

Kun etupainoa on paljon (kuten päällirakenteissa, joissa on nosturi tai betonipumppu), kahdella etuakselilla ja vetävällä telillä varustettu 8×4-malli tuottaa tarvitsemasi hallittavuuden.

Koe Volvo FMX:n erinomainen hallittavuus useilla ohjaavilla akseleilla

Käänny tähän suuntaan

Haluatko nähdä, miten tiukkoihin käännöksiin ajoneuvo kykenee? Suuntaa paikallisen Volvo jälleenmyyjän luo ja koe äärimmäisen hyvä hallittavuus käytännössä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä