Volvo FMX ja jokapyöräveto antavat erinomaisen pidon

Ota ohjat

Tasauspyörästön lukko voidaan kytkeä päälle automaattisesti tai manuaalisesti – akselikohtaisesti tai kaikkiin vetoakseleihin. Kaikki tasauspyörästöt voidaan lukita ajettaessa. Nämä ominaisuudet parantavat ajoneuvon hallittavuutta ja pitävät kuorma-auton liikkeessä.

Käyttämällä tasauspyörästön lukkoa vain tarvittaessa säästät polttoainetta ja hidastat vaihteiston kulumista. Tämä puolestaan pienentää kustannuksia ja lyhentää seisonta-aikoja. 

Jokapyörävedon automaattinen etuvedon kytkentä on vakiovaruste Volvo FMX:ssä.

Tehty jyrkkiin nousuihin

Uusi vetävä etuakseli on suunniteltu erittäin suurille vääntömomenteille ja raskaille kuormille. Lisäksi se on sijoitettu aiempiin malleihin verrattuna 100 millimetriä eteenpäin, mikä takaa entistä paremman lähestymiskulman jyrkissä (28-asteisissa) nousuissa (kun kuorma-autossa on vetävä etuakseli ja rengasmitta on 13R22.5). 

Volvo FMX:n virtaviivainen pohjaprofiili

Kaikki osat suojattu

Maavara on meille tärkeä asia. Niin kuin sinullekin. Siksi olemme sijoittaneet raide- ja yhdystangot yhdensuuntaisesti akselin kanssa akselikotelon sisällä. Olemme myös varmistaneet, että jarrukammiot ja polttoainesäiliöt ovat hyvässä suojassa alustassa, jotta mikään osa ei voi osua pölkkyihin ja kiviin.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Koe jokapyörävedon edut omakohtaisesti

Ota yksi akseli tai kaikki akselit käyttöön. Paikallinen Volvo jälleenmyyjä näyttää sinulle painikkeen, josta tämä onnistuu. Loppu on sinusta kiinni.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä