Volvo FMX:n väri

Väri ei ole musta. Se on korpinmusta.

Valitsimme tyylikkään mustanruskean värin erityisesti Volvo FMX:n sisätiloja varten. Ja annoimme värille nimen Raven. Tahrat eivät erotu tummissa väreissä niin selvästi, joten väri sopii täydellisesti rakennustyömaalle.

Volvo FMX:n yhdistelmämittaristo

Tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla

Yhdistelmämittaristosta kuljettaja näkee tärkeät tiedot keskellä, ja harvemmin käytettävät hallintalaitteet on sijoitettu hieman etäämmälle. Mukautettavien katkaisimien avulla kuljettaja voi valita, mitkä toiminnot hän haluaa lähimmäksi ohjauspyörää.

Volvo FMX:n toiminnot

Toiminnot aivan ulottuvilla

Monet hallintavipujen toiminnot on siirretty ohjauspyörään upotettuihin hallintalaitteisiin. Ne on ryhmitelty loogisesti toiminnon luonteen mukaan ja vieläpä niin, että ne löytyvät helposti näppituntumalla.

Runsaasti säilytystilaa

Runsaasti tilaa tavaroillesi

Tilavat etu- ja takaosan säilytystilat, vuoteen alla olevat säilytystilat ja ulkoinen säilytystila voidaan räätälöidä täsmällisesti tarpeidesi mukaan. Ylävuoteelle tai ohjaamon seinälle sopiva sähkötoiminen kuivauskaappi kuivaa vaatteet, pyyhkeet ja kengät nopeasti.

Lisäksi ympärillä on paljon säilytyslokeroita esimerkiksi papereita varten. Kojelaudan päällä oleva tavarasyvennys on täydellinen paikka pikkutavaralle. Ohjaamossa on USB-liitäntä sekä tilaa kynille ja puhelimelle. Siellä on jopa esiintaitettava pulloteline.

Volvo FMX:n ohjauspyörä

Erinomainen ohjauspyörä

Ohjauspyörä on helposti säädettävissä ja polvitilaa on runsaasti. Ergonomisen muotoilun ansiosta ohjauspyörästä voi pitää kiinni usealla eri tavalla – mikä takaa jatkuvan käyttömukavuuden. Jos kaipaat hieman ylellisyyttä, saatavana on myös nahkaverhoilu.

Uusi kuljettajan istuin

Edukseen erottuva istuin

Kuljettajanistuin tukee vartaloa erinomaisesti, laajentaa toiminta-aluetta ja tuo lisää jalkatilaa. Lisäksi sitä voidaan säätää 20 cm eteen- ja taaksepäin sekä 10 cm pystysuunnassa. Saatavilla neljä eri verhoiluvaihtoehtoa – istuminen on mukavampaa kuin koskaan.

Tilava alavuode

Nuku fiksummin

Älä turhaan tingi yöunista, vaikka viettäisitkin yön ohjaamossa. Alavuode on 70 cm leveä, siinä on 16 cm:n pussijouset, ja saatavana on vieläpä kolme kovuusastetta. Makuutilan hallintapaneelista voit lisäksi hallita ohjaamon valaistusta, herätyskelloa, pysäköintilämmitintä, audiojärjestelmää, ikkunoita ja lukkoja – vuoteesta nousematta.

Volvo FMX:n järjestelmät palveluita varten

Tieto- ja viihdekeskus (Infotainment)

Helppokäyttöinen navigointi, kuljetusten hallinta Dynafleetilla, paremmat viestintäominaisuudet ja laadukkaat viihdepalvelut. Volvo Trucksin integroidussa tieto- ja viihdekeskuksessa nämä ominaisuudet on yhdistetty. Käytä kaikkea seitsemän tuuman kosketusnäytöllä. Sitä voi käyttää manuaalisesti, äänikomennoilla ja ohjauspyörän painikkeilla.

Uudistunut ohjaamoympäristö.

Volvo FMX:n helppokäyttöiset järjestelmät

Helppo käyttää

Tieto- ja viihdepalveluja voi hallita mutkattomasti. Edut ovat tuntuvia: parempi ja turvallisempi ajokokemus, helppo navigointi ja tehostunut kuljetusten hallinta.

Ohjaamon audio- ja viihdeyksikkö on yhdistetty Dynafleet- ja navigointitoimintoihin.

Koska palvelut, tieto ja viihde on integroitu, niiden käyttäminen on entistäkin helpompaa. Kosketa näyttöä, paina ohjauspyörän painikkeita – tai käytä ääntäsi. Mikä vain sinulle parhaiten sopii.

VT

Nouse kyytiin ja ihastu

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään ja pyydä heitä esittelemään Volvo FMX:n ohjaamoa. He ovat kuorma-autojemme asiantuntijoita.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä