Mitä ahkerammin sitä käytät, sitä paremmalta se näyttää.

Asok George

Volvo Trucksin ohjaamosuunnittelija

Volvo FMX:n korkea maavara

Suurempi. Parempi. Kestävämpi.

Volvo FMX:n kaikkia tuttuja piirteitä on kehitetty pidemmälle ja paranneltu. Teräspuskuri on kookas ja järeä, samoin puskurin kulmaosat. Keskellä sijaitsevalla valurautaisella hinauspisteellä voi vetää jopa 32 tonnin kuorman. Uudet ajovalot on myös sijoitettu entistä korkeammalle, joten ne eivät vaurioidu yhtä helposti.

Volvo FMX:n helmapaneelit on suunniteltu helposti irrotettaviksi ja vaihdettaviksi

Aikaa säästävä muotoilu

Huomaa tarkasti sijoitellut kiinnikkeet puskurin kulmaosissa ja helmapaneeleissa. Paitsi että ne korostavat kuorma-auton vankkaa ulkomuotoa, niiden ansiosta voit myös vaihtaa paneelit nopeasti itse. Tämä kaikki on osa periaatettamme, jonka mukaan pyrimme tuomaan lisäarvoa käytännön toimivuuteen – ja vähentämään asiakkaan korjaamossa viettämää aikaa.

Volvo FMX:n puskuri: kestävä ja käytännöllinen

Käyttöasteen ehdoilla suunniteltu keula

Polypropeenilla päällystetty teräspuskuri on suunniteltu kestämään lähes kaiken, mitä siihen voi osua. Tehokkaille Bi-Xenon-ajovaloille on saatavana kahdenlaisia erikoiskestäviä ajovalonsuojia. Lisäksi 3 millimetrin paksuinen pohjapanssari pitää ajoneuvon pohjan ehjänä. Olipa työ siis mikä tahansa, Volvo FMX hoitaa homman kotiin kerta toisensa jälkeen.

Lue lisää keulan ominaisuuksista
Volvo FMX:n askelma

Suunniteltu maansiirtoajoon

Maansiirtoauton kuljettajat nousevat ohjaamoon monta kertaa päivässä. Kuorma-auton matala, taitettava askelma nopeuttaa kulkua, ja sen luistamaton pinta tekee kulusta turvallisempaa. Kapeat peilien varret takaavat erinomaisen näkyvyyden eteen, ja korkea ilmanotto parantaa näkyvyyttä taakse. Tuulilasiin tarttunut kura ei myöskään ole ongelma, sillä voit kätevästi kavuta ohjaamon keulaan ja puhdistaa tuulilasin. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu sinun ja kuorma-autosi ehdoilla.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä eli ne eivät näytä täysin samalta luonnossa. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

VT

Kovistele sitä hieman.

Seiso puskurin päällä. Kopauttele ajovaloja. Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi näyttää sinulle, miten kestävä Volvo FMX on.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä