Volvo FM LNG - kaasukäyttöinen kuorma-auto. 20 % pienemmillä hiilidioksidipäästöillä

Raskaisiin alue- ja kaukokuljetuksiin sopiva kuorma-auto. Jonka ajettavuus ja suorituskyky ovat sinulle tutun Volvo FM:n veroisia. Ekologinen jalanjälki on kuitenkin pienempi, ja polttoaineenkulutusta voidaan alentaa merkittävästi. Eikä ajettavuudesta tai tuottavuudesta tarvitse tinkiä.

Euro 6 Step C -moottori ● 420 hv / 2 100 Nm tai 460 hv/ 2 300 Nm ● I-Shift -vaihteisto ● Vetoauto tai tasakuorma-auto ● 4×2, 6×2 tai 6×4 ● Toimintasäde jopa 1 000 km 

Viisi hyvää syytä valita Volvo FM LNG

Kaasukäyttöisten Volvo FM ja FH kuorma-autojen veroista ei markkinoilta löydy. Lue lisää siitä, mikä tekee kuorma-autosta ainutlaatuisen ja miksi se on erinomainen valinta niin liiketoimintasi kuin ympäristönkin kannalta. 

Volvo FM LNG:n ajettavuus ja suorituskyky ovat sinulle tutun Volvo FM:n veroisia

Dieselin ajettavuus ja suorituskyky

Uusien kaasukäyttöisten kuorma-autojemme voimansiirtolinja perustuu Volvo Trucksin maineikkaaseen moottoriteknologiaan. Muiden valikoimasta ei löydy mitään vastaavaa. Suorituskyky on entisellään – mutta CO2-päästöjä syntyy 20 % vähemmän.* Uusi kaasukäyttöinen Volvo FM LNG, jonka ajettavuus ja suorituskyky ovat sinulle tutun Volvo FM:n veroisia. 

Tutustu erittelyihin
Pienennä polttoaineenkulutusta Volvo FM LNG:n avulla

Pienennä polttoainekustannuksiasi

Polttoainetehokkuudeltaan Volvon uudet kaasukäyttöiset kuorma-autot ovat vastaavien dieselkäyttöisten kuorma-autojemme veroisia. Koska LNG on kuitenkin usein edullisempaa, valmiudet pienentää polttoainekustannuksia ovat erinomaiset. 

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi Volvo FM LNG:n avulla

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi

Samoista kuljetuksista voidaan huolehtia aikatauluista tinkimättä. Mutta CO2-jalanjälki on 20 % pienempi.* Ota lentävä lähtö kohti kestäviä kuljetusratkaisuja kaasukäyttöisellä Volvo FM LNG ‑kuorma-autolla. Jos tähtäät vieläkin korkeammalle, voit käyttää bio-LNG:tä ja pienentää päästöjä kokonaiset 100 %.* Iso askel kohti CO2-päästöjen nollatavoitetta. 

Uusi kaasukäyttöinen G13C-moottori

Hanki luotettava ratkaisu

Moottori on aina kuorma-auton sydän. Uusi kaasukäyttöinen moottori perustuu tekniikan huippua edustavaan D13K-moottoriin. Veimme sen vieläkin pidemmälle kaasun käytön mahdollistavilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Lopputulos? Uuden G13C-moottorin tehokkuus on dieselin veroinen. Myös huoltovälit, luotettavuus ja suorituskyky ovat dieselistä tutut. 

Kestäviä kuljetuksia

Erotu kilpailijoista

Vaativatko asiakkaasi kestäviä kuljetusratkaisuja? Hyvä. Volvo FM LNG pienentää CO2-päästöjä heti 20 %.* Eikä kuormakapasiteetista tai tuottavuudesta edes tarvitse tinkiä. Saati kilpailukyvystä.

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”. 

Domenico Monge, toimitusjohtaja, Monge & C Spa

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.

Domenico Monge

Monge & C Span toimitusjohtaja kertoo kunnianhimoisista tulevaisuuden suunnitelmista.

Volvo Trucksin tuotepäällikkö kertoo uusista kaasukäyttöisistä kuorma-autoista

Yhteiskunta vaatii puhtaampia vaihtoehtoisia polttoaineita. LNG:ssä on potentiaalia sekä välittömäksi että pitkän aikavälin ratkaisuksi, jonka ilmastovaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Tobias Bergman

Volvo Trucksin tuotepäällikkö kertoo uusista kaasukäyttöisistä kuorma-autoista.

Päästöttömyys tavoitteena

Energiatehokkuus ja vaihtoehtoiset polttoaineet ovat ehdoton edellytys, kun siirrymme kohti kestäviä kuljetuksia. Uusi kaasukäyttöinen Volvo FM LNG pienentää CO2-jalanjälkeä heti 20 %.* Ja koska kuorma-auto toimii myös biokaasulla eli bio-LNG:llä, luku voi olla jopa 100 %.* Tämä kuorma-auto avaa pitkän aikavälin mahdollisuuksia uusiutuvien polttoaineiden hyödyntämiselle – ja vähentää samalla riippuvuuttamme fossiilisista energianlähteistä. 

Nämä kaikki ovat tärkeitä askeleita kohti CO2-nollapäästötavoitetta sekä kuljetuksia, jotka ovat kestäviä niin ympäristön kuin yrityksesikin kannalta. 

 

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”. 

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Pysy ajan tasalla kaasukäyttöiseen Volvo FM LNG ‑kuorma-autoon liittyvistä asioista

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi pitää sinut ajan tasalla Suomen tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen alueella.

Etsi jälleenmyyjä