Volvo FM: 100 %:n käyttöastelupaus Gold-sopimuksella

Lupaus 100-prosenttisesta käyttöasteesta

Kattava jälleenmyyjäverkosto, huippulaadukkaat osat, ylivertainen huoltopalvelu ja ensiluokkainen muotoilu. Kun tähän lisätään telematiikkaratkaisut ja Volvo Gold -huoltosopimus, 100-prosenttinen käyttöaste on taattu. Tämä tarkoittaa, että kuorma-autosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Ja jos se ei ole, järjestämme sinulle korvaavan kuorma-auton tai rahallisen korvauksen.

Tehosta käyttöastettasi
telematics

TELEMATIIKKAYKSIKKÖ – VIRTUAALINEN MEKAANIKKO MATKASSA

Tämä älykäs tekniikka ilmoittaa moottori-, mittarilukema- ja kulutustiedot korjaamolle. Mekaanikot näkevät myös vikakoodit, ja he voivat valvoa tärkeiden osien tilaa (esim. jarrupalat, kytkin ja akku). Tällainen valvonta vähentää ennakoimattomia ajon keskeytymisiä. Tämä tarkoittaa myös, että korjaamo on valmistautunut ottamaan sinut vastaan. Näin pääset takaisin tien päälle mahdollisimman pian.

Volvo Action Service: tavoitettavissa yhdellä painalluksella

Volvo Action Service On-Call – yhden painalluksen päässä.

Odottamaton ajon keskeytyminen kaukana tukikohdasta? Paina VAS On-Call -painiketta, niin sinut yhdistetään omaa äidinkieltäsi puhuvalle asiakaspalvelijalle (kuorma-auton järjestelmä tarkistaa kansallisuuden digitaalisen ajopiirturin kortista). Asiakaspalvelija tietää sijaintisi ja alustasi tunnuksen, ja hän voi toimittaa vikakoodit mekaanikolle. Istu vain ja odota. Apua on tulossa.

Hanki VAS-painike
Volvo FM:n innovatiiviset turvallisuusominaisuudet

Vähemmän onnettomuuksia. Parempi käyttöaste.

Turvallisuus on meille tärkeintä. Se on meillä verissä. Turvallisuus on tärkein näkökohta jokaisen Volvo kuorma-auton suunnittelussa. Mitä vähemmän onnettomuuksia tapahtuu, sitä paremmin kuorma-autosi ja kuljettaja pysyvät tien päällä. Volvo FM:n innovatiiviset turvallisuusominaisuudet suojaavat kuorma-auton ja kuljettajan lisäksi myös muita tienkäyttäjiä.

Elintärkeitä turvallisuusominaisuuksia
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Haluatko saavuttaa 100-prosenttisen käyttöasteen?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi tietää kaiken tarvittavan käyttöasteen parantamisesta. Käväise jälleenmyyjällä tai soita.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä