Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä pienentää kuljettajan niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta – jopa 85 prosenttia

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä

Se on mullistanut ajokokemuksen. Vakaa kuin juna suurilla nopeuksilla. Vaivatonta hallittavuutta pienillä nopeuksilla. Täydellistä tarkkuutta peruutuksissa. Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä tehostaa ohjausvoimaa jopa 85 % – ja pienentää samalla niskaan, selkään ja hartioihin kohdistuvaa rasitusta merkittävästi.

Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä
Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä

I-Shift – maailman älykkäin vaihteisto

Yksinkertainen, luotettava ja erittäin tehokas I-Shift on mullistanut kuorma-autokuljetukset. Se on kuljettajien mieleen, koska siinä ei ole raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta ja jokainen vaihto on täydellisesti ajoitettu. Se myös säästää polttoainetta jopa 5 %, joten se on myös kuljetusyritysten suosikki.

Vaihda I-Shift -vaihteistoon
Uudella Volvo FM:llä voi kuljettaa suurempia hyötykuormia

Moni kuorma-auto on saanut lisää painoa. Ei kuitenkaan tämä. Painon optimoinnin ansiosta Volvo FM on 75 kg aiempaa kevyempi – eikä tähän ole tarvittu kompromisseja, koska optimointi räätälöidään kunkin kuorma-auton käyttötarkoituksen mukaan.

Kun kuorma-auton kokonaispaino alkaa lähestyä 18:aa tonnia, vetoauton jokainen lisäkilo vie kolme kiloa hyötykuormakapasiteettia vastapainon vaikutuksen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että Volvo FM:n keventyneen painon vaikutus hyötykuormakapasiteettiin on kolminkertainen: lisäkapasiteettia on kokonaiset 225 kg. Tämä tekee sinusta entistä tuottavamman. Ja jokaisesta ajosta kannattavamman.

Uuden Volvo FM:n täydellinen kuljettajan työympäristö

Täydellinen työympäristö – työntekoon ja lepoon

Volvo FM:n kaikkien ominaisuuksien suunnittelussa keskeisenä tavoitteena on tehostaa tuottavuutta tien päällä. Huomaat tämän heti astuessasi Volvo FM:n ohjaamoon (erikoismatalan askelman avulla). Työpäivä sujuu mukavissa merkeissä, ja päivän päätteeksi myös olosi on entistä mukavampi.

Vilkaise ohjaamon sisään
Dynafleet auttaa maksimoimaan tuottavuuden

Dynafleet – maksimoi tuottavuutesi

Paikannus, kuormat ja polttoainemäärät. Työaika. Päästöraportit. Polttoaineenkulutus. Dynafleetista saat reaaliaikaista tietoa kaikista kalustosi kuorma-autoista. Tämä auttaa tehostamaan tuottavuutta ja tekemään kannattavampia päätöksiä.

Tutustu Dynafleetiin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paranna tuottavuutta

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään. He auttavat sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta ajetusta kilometristä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä