Helposti eriteltävä alusta kaikenlaisiin kuljetustehtäviin

Miten mukautumiskykyinen se on?

Erittäin. Polttoainesäiliöt voidaan sijoittaa kummalle puolelle tahansa. Työkalulaatikoiden, polttoainesäiliöiden ja AdBlue-säiliöiden sijaintia voidaan muuttaa. Takarungon pituus voidaan määrittää 50 millimetrin tarkkuudella. Meillä on kattava valikoima akselivälejä. Lisäksi voimme muokata kaiken tehtaalla täysin tarpeidesi mukaiseksi.

Näytä alustarakenne
Volvo FM räätälöitynä tehtaalla

Tehdastakuu

Volvo FM -kuorma-autostasi tulee ainutlaatuinen. Kun kuorma-auto tilataan, se rakennetaan tehtaalla tarkalleen haluttujen erittelyjen mukaiseksi. Tällöin tehdyllä työllä on myös Volvon tehdastakuu. Todella vaativaan käyttöön tulevat alustat voidaan valmistaa tehtaallamme erikseen. Kaikki tämä parantaa laatua, lyhentää toimitusaikoja ja tarjoaa asiakkaalle kattavamman takuun – täyden Volvo paketin.

Volvo Bodybuilder Interface tekee sen helpoksi

Fiksut johdotukset

Volvo FM:n päällirakentajan sähköliitännän avulla päällirakentajan on helppo hyödyntää kuorma-auton sähköjärjestelmää ja räätälöidä toimintoja. Sen kautta voidaan paitsi syöttää virtaa lisälaitteille myös järjestää kuljettajalle ohjausliittymä lisälaitteille sekä kojelautaan että kaukosäätimeen.

Lisätietoja päällirakentajan liitännästä
Volvo FM aiempaa suuremmalla akselipainokapasiteetilla

Taloudellisuutta parantava akseli

Olemme suurentaneet akselipainokapasiteettia, jotta Volvo FM olisi vieläkin mukautumiskykyisempi. Sen matalien alustakorkeuksien ja vahvojen akselikokoonpanojen avulla löydät optimaalisen ratkaisun – sellaisen, joka antaa sinulle valmiudet ottaa vastaan kuljetustehtäviä, joihin kilpailijoillasi ei ole mahdollisuutta, ja parantaa nykyisten kuljetustehtävien tuottavuutta.

Esimakua jälleenmyyjähausta

Lukematon määrä vaihtoehtoja

Volvo FM:n mukautumiskyvyn ansiosta voit laatia juuri tarpeidesi mukaisen erittelyn. Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään yhdistelmän, joka sopii juuri sinulle.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä