Katso lisätietoja tietoliikenneyksikköä käsittelevästä videosta

Tietoliikenneyksikkö – avain menestykseen

Korjaamo voi pitää kuorma-autoasi silmällä – etäältä

Fiksumpi huoltosuunnitelma

Volvo Gold -sopimuksen hankkineilla huoltotoimenpiteet eivät vaikuta negatiivisesti käyttöasteeseen. Tietoliikenneyksikön avulla korjaamo saa tietoja muun muassa moottorista, ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta ja tärkeiden osien tilasta, kun sinä olet tien päällä. Näin sinut kutsutaan huoltoon vasta, kun kuorma-auto todella tarvitsee huoltoa. Saat myös ilmoituksen mahdollisesta ongelmasta ennen kuin ajo sen vuoksi keskeytyy, ja saapuessasi korjaamolle kaikki on valmiina huoltoa varten. Näin aikaa tai rahaa ei mene hukkaan.

Ajoneuvon online-yhteys: etäyhteys mekaanikkoihin

Rutiinihuoltoa missä tahansa

Joistakin huoltotoimenpiteistä selviää kokonaan ilman korjaamokäyntiä. Ajoneuvon online-yhteyden avulla mekaanikko voi etäkalibroida ajoneuvosi polttoaineenkulutustiedot, polttoainesäiliön koon (jos olet asennuttanut lisäsäiliöitä) sekä haluamasi suurimman ajonopeuden. Jopa kuormantunnistin voidaan etäaktivoida. Pysähdy tien sivuun muutamaksi minuutiksi, niin mekaanikkomme huolehtii kuorma-autostasi virtuaalisesti.

Yhdellä VAS-painikkeella saat suoran yhteyden oikeaan tiepalveluun

Huippuluokan tiepalvelu

Volvo Gold -huoltosopimus sisältää Volvo Action Service On Call -palvelut. Kun painat kojelaudan VAS-painiketta, sinut yhdistetään omaa kieltäsi puhuvalle asiakaspalvelijalle. Asiakaspalvelija löytää tarkan sijaintisi ja näkee kuorma-autosi vikakoodit. Huoltoauto lähetetään paikalle aina mahdollisimman nopeasti – yhdessä oikeiden mekaanikkojen, työkalujen ja varaosien kanssa. Aikaa ei mene hukkaan. Eikä resursseja.

Miksi Volvo Action Service on ainoa laatuaan
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Lähde tien päälle. Ja pysy matkassa.

Jos haluat kuulla lisätietoja siitä, kuinka päästään 100-prosenttiseen käyttöasteeseen, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä