Kolmiakselinen tridem-teli

Ota kaarteet tyynesti

Kolmiakselinen teli parantaa hallittavuutta ahtaissa tiloissa huomattavasti – jopa kaikkein kapeimmillakin teillä. Kun akseli (tai kaksi) nostetaan hyvillä teillä tyhjällä kuormalla ajettaessa, tämä säästää polttoainetta ja renkaita. Ja kun akselipaino on optimoitu kaikilla akseleilla, pito paranee aina tarvittaessa.

Helppo hallita ja mukava ajaa

Helppo hallita ja mukava ajaa

Tridem-teli on saatavana joko kantoakselilla (vetoakselien takana) tai pusher-akselilla (vetoakselien edessä) tai näillä molemmilla (8×2-kokoonpanossa).
Akseleihin voidaan valita hydraulinen ohjaus, mikä pienentää kuorma-auton kääntösädettä huomattavasti kaksoisetuakseliin verrattuna. Tämä helpottaa hallittavuutta vaikeissa paikoissa. Ilmajousitus lisää ajamisen mukavuutta merkittävästi, etenkin tyhjänä ajettaessa.

Automaattinen akselin nosto vähentää polttoaineenkulutusta ja hidastaa renkaiden kulumista

Säästä polttoainetta nostamalla akseli

Jos ei-vetävää akselia ei tarvita kuormapainon jakamiseen, se nostetaan ylös automaattisesti – tämä säästää polttoainetta ja vähentää renkaiden kulumista. Ylikuormittuminen estetään laskemalla akseli automaattisesti, kun kuorma-autoa aletaan kuormata.

Tridem-akselirakenteet

Tridem-teli on saatavana neli- ja viisiakselisiin kokoonpanoihin – myös uuteen 10×4-akselikokoonpanoon. Kaikissa kokoonpanoissa on ilmajousitus, ja kaikkiin niihin on saatavana napavälitteiset akselit.

Saatavana olevat vaihtoehdot

Tyyppi   Akselit   Jousitus   Telin maksimikuormitus   Kanto- ja pusher-akselit
RAPDT-GR   8×2R   Ilma   32 t   Pusher-akseli (ohjaava)
+ kantoakseli (kiinteä/ohjaava)
RADDT-GR   8×4R, 10×4R   Ilma   36 t   Kantoakseli (ohjaava)
RAPDD-GR   8×4R, 8×4T   Ilma   35 t   Pusher-akseli (ohjaava)
R = tasakuorma-auto ja T = vetoauto
VT

Käänny tähän suuntaan

Haluatko nähdä, miten tiukkoihin käännöksiin ajoneuvo kykenee? Käväise paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi ja koe tridem-teli omakohtaisesti.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä