Matala ohjaamo ei tingi kuljettajan mukavuudesta

1,39 metriä tilaa käytettävissäsi

Jos kuljetat autoja, tarvitset matalan kuorma-auton. Koska yhden lisäauton mahtuminen mukaan on usein senteistä kiinni. Uuden Volvo FM:n matala makuuohjaamo on nyt matalampi kuin koskaan – vain 2,61 metriä (oikeaa erittelyä käytettäessä). Tällä tavoin arvokkaalle kuormalle jää jopa 1,39 metriä tilaa eurooppalaisen neljän metrin rajoituksen puitteissa.

Ei antenneja katolla

Ei mitään ylimääräistä katolla

Jos matalasta ohjaamosta halutaan ottaa kaikki hyöty irti, katolla ei saa olla mitään ylimääräistä. Kaikki Volvo FM:n antennit ovatkin siksi siirrettävissä – WLAN-antenni voidaan siirtää etuhyllylle, puhelimen antenni kojelautaan ja FM- ja GSM/GPS-antennit, LA-radioantenni, tiemaksujen veloitusjärjestelmän antenni ja Dynafleet-antennit voidaan asentaa ohjaamon sivuun.

Astu matalaan FM-ohjaamoon

Vaivatonta kulkua ohjaamoon

Jos kulkua ohjaamoon tapahtuu usein päivän aikana, siirtymisen on oltava helppoa. Volvo FM:n erikoismatalan alustan ansiosta ohjaamon askelma on vain 26 cm tienpinnan yläpuolella. Tämä määräytyy rengasmittojen ja rengasmerkin mukaan. Ovi aukeaa täydet 90 astetta, ja tartuntakahvojen avulla heilautat itsesi ohjaamoon vaivatta.

Matalan FM-ohjaamon mitat

Laskelma

A. Ohjaamo
B. Runko
C. Jousitus
D. 355/50-renkaat (täynnä)

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Matalalentoa

Jos olet kiinnostunut matalasta makuuohjaamosta, soita paikalliselle Volvo jälleenmyyjälle tai käy paikan päällä. Heiltä saat lisätietoja.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä