Se on lämminhenkinen, turvallinen ja työtä pelkäämätön kuorma-auto.

Jonas Sandström

Volvo Trucksin ohjaamosuunnittelija

Volvo FM aluejakeluun ja kaupunkikuljetuksiin

Kuin kotonaan kaupungissa

Se on tehokas. Aerodynaaminen. Ja suunniteltu maantielle. Volvo FM soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös kaupunkien kaduille. Sen ilme tekee siitä lämminhenkisen. Se on myös matalampi. Näin jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja henkilöauton kuljettajien on helppo saada kuljettajaan katsekontakti. Tämä merkitsee kaikin puolin iloisempaa – ja turvallisempaa – matkantekoa. 

Uuden Volvo FM:n aerodynaamiset linjat

Samaa sukua

Suunniteltu huolella. Piirretty huolella. Muotoiltu huolella. Ja kaikille tuttu. Aerodynaamiset linjat ja V-malliset huomiovalot osoittavat, että Volvo FM kuuluu selkeästi Volvo tuoteperheeseen. Olemme kuitenkin säilyttäneet ominaisuudet, jotka tekivät aiemmasta Classic-mallista niin suositun. Siinä on myös aavistus asennetta – kuten rohkeasta säleiköstä saattaa huomata.

Uusi Volvo FM -tasakuorma-auto umpikorilla

Matala makuuohjaamo

Tarvitsetko lisäkapasiteettia? Hyödynnä matalan makuuohjaamon katon yläpuolella oleva tila. Ohjaamo asennetaan erikoismatalaan alustaan, joten tienpinnasta katon korkeudelle on vain 261,5 cm. Näin tilaa jää runsaasti autonkuljetusautoihin ja muihin sovelluksiin, joissa korkeus on määräävä tekijä.

Lisätietoja matalasta makuuohjaamosta

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat. Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä eli ne eivät näytä täysin samalta luonnossa. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset. Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tutustu tarkemmin Volvo FM:ään

Nyt jos koskaan on täydellinen hetki tutustua tarkemmin Volvo FM:ään. Paikallinen Volvo jälleenmyyjä esittelee sinulle jokaisen ominaisuuden yksityiskohtaisesti.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä