VT

Etumatkaa päällirakentajille

Päällirakentajien kiinnikkeet, erilaiset takaylityksen leikkaukset ja VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeet säästävät päällirakentajia turhalta työltä – ja säästävät myös sinun aikaasi.

Lue lisää päällirakentajan liitännästä
VT

Maailmanluokan ajotuntuma

Volvo FM perustuu samaan alustarakenteeseen kuin Volvo FH ja Volvo FH16. Jousitusjärjestelmien ja kallistuksenvakaajien ansiosta se muistuttaa ajotuntumaltaan henkilöautoa. Lisävarusteena saatava Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä tekee hallinnasta todella tarkkaa ja vaivatonta kaikilla nopeuksilla.

Koe ajotuntuma
VT

Teliakselin nostotoiminto.

Volvo FM -kuorma-autoon on nyt saatavana täysin uusi teliakselin nosto. Se on mullistava uusi ominaisuus, jonka ansiosta takimmaisen vetoakselin veto voidaan kytkeä irti ja akseli nostaa, kun kuorma-autossa ei ole lastia. Kantoakselin tavoin tämä pienentää sekä kääntösädettä että polttoaineenkulutusta huomattavasti.

Lisätietoja teliakselin nostotoiminnosta
VT

Vähemmän on enemmän

Optimoimalla peruserittelyt, kuten 4×2-vetoautoerittelyn, olemme tehneet kuorma-autosta rutkasti kevyemmän – 75 kiloa kevyemmän kuin edeltävä malli. Näin voit nauttia suuremmasta hyötykuormasta ja alhaisemmasta polttoaineenkulutuksesta.

VT

Enemmän kuormaa, paremmat katteet.

Raskas kuorma? Ei huolta. Volvo FM on suunniteltu suurille akselimassoille. Etulehtijousituksen kapasiteetti on nyt yksiakselisena 10 tonnia ja kaksoisakselisena 20 tonnia. Se auttaa parantamaan katetta ja helpottaa raskaiden ja toispuolisten kuormien käsittelyä.

VT

Viisi akselia – suoraan tehtaalta

Kuljetatko raskaita kuormia? Nyt voit tilata viisiakselisen kuorma-auton suoraan tehtaalta. Saat kuorma-auton entistä nopeammin, ja muutostyökustannuksilta vältytään kokonaan. Saat kuorma-auton myös täysin tyyppihyväksyttynä. Lisäksi saat täyden Volvo takuun ja jälkimarkkinatuen, mikä pienentää kokonaiskäyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Lue lisää viisiakselisesta 10x4-mallistamme
Volvon kattavat akselistoratkaisut FH16

Volvon monipuoliset akselistoratkaisut

Tutustu vaihtoehtoihin
VT

Laadi erittely. Lähde koeajolle

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä eri alustarakennevaihtoehdot. Häneltä saat myös avaimet, jotta pääset kokemaan ajotuntuman itse.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä