Tiedämme, mitä teillä tapahtuu. Tiedämme, miltä onnettomuudet näyttävät. Siksi teemme kuorma-autoillemme paljon ylimääräisiä testejä, vaikka laki ei niihin velvoita.

Carl Johan Almqvist

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkö, Volvo Trucks

Sisätilat

Volvo FL:n erikoisturvallinen istuin

Erikoisturvallinen istuin

Volvo FL:n ohjaamossa olet hyvässä suojassa. Istuinten kiinnityksiä ja koko ohjaamorakennetta on vahvistettu, ja kaikkien ohjaamojemme tavoin ne ovat läpäisseet tarkat testit. 

Volvo FL:n alkolukko

Alkolukko

Alkoholi ei kuulu liikenteeseen. Kuorma-autoosi voidaan asentaa alkolukko jo tehtaalla. Se kertoo kuljettajillesi ja asiakkaillesi, että liikenneturvallisuus on sinulle erittäin tärkeää. 

Volvo FL ‑miehistöohjaamo

Miehistöohjaamo

Volvo FL:n miehistöohjaamossa jopa 7-henkinen miehistö voi istua turvallisesti. Ohjaamo on myös käynyt läpi yhtä ankarat testit kuin kaikki muutkin ohjaamomme. 

Volvo FL:n integroitu turvavyö

Integroitu turvavyö

Noin puolet kaikista kuorma-auto-onnettomuuksiin liittyvistä kuolemantapauksista voitaisiin välttää turvavöillä. Tätä ei tien päällä kannata unohtaa. Volvo FL:ssä turvavyöt on integroitu valmiiksi istuimiin. 

Ulkokuori

Volvo FL:n alleajosuojajärjestelmät

Alleajosuojajärjestelmät

Ajoneuvon keulassa, perässä ja sivuilla on alleajosuojat, jotka suojaavat muita tienkäyttäjiä törmäystilanteissa. Ratkaisun ansiosta pienemmät ajoneuvot eivät kiilaudu kuorma-auton alle. 

Volvo FL:n valaistus

Valaistus

Keulan seisontavalot ja huomiovalot on integroitu. Tuloksena on kompakti paketti, joka valaisee älykkäästi. Kuorma-auto näkyy aina hyvin muille tienkäyttäjille. 

Volvo FL:n näkyvyys joka suuntaan

Näkyvyyttä joka suuntaan

Kattavien peilien, alas ulottuvan suuren tuulilasin ja ovien lisäikkunoiden ansiosta näet, mitä kuorma-auton ympäristössä tapahtuu. Kaupunkiympäristössä tämä on turvallisuuden kannalta ratkaisevan tärkeää. 

Volvo FL:n aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Kuorma-auto on tukenasi. Tutustu pikaisesti Volvo Trucksin aktiivisiin turvallisuusjärjestelmiin. 

Puhetta Volvo FL:n turvallisuudesta

Mitä jos?

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkömme selvittää aktiivisten turvallisuusjärjestelmiemme saloja ja toimintaa.

VT

Koe turvallisuus

Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä