I-Sync tehostaa tuottavuutta

I-Sync – automaattista mutkattomuutta

I-Sync -vaihteistomme mullistaa kaupunkiajon, jossa pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä on paljon. Täydellisesti ajoitetut, automaattiset vaihdot ovat kuljettajien mieleen – ei raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta. Vaihteisto säästää myös polttoainetta, joten se on myös kuljetusyritysten suosikki.

Vaihda I-Sync -vaihteistoon
Volvo FL:n ohjaamo – huippumukavuutta ja tuottavuutta

Täydellinen työympäristö – työntekoon ja lepoon

Volvo FL:n kaikkien ominaisuuksien suunnittelussa keskeisenä tavoitteena on ollut tehostaa tuottavuutta tien päällä. Huomaat tämän heti astuessasi Volvo FL:n ohjaamoon (erikoismatalaa askelmaa käyttäen). Työpäivä sujuu mukavissa merkeissä, ja päivän päätteeksi myös olosi on entistä mukavampi.

Vilkaise ohjaamon sisään
Volvo FL 4x4 hoitaa homman tiellä kuin tiellä

Pysäyttämätön

Entistä paremman pidon sekä suurennetun maavaran ja lähestymiskulman ansiosta Volvo FL 4x4 suoriutuu upeasti kaikenlaisilla teillä ja säällä kuin säällä.

Kevyempi moottori merkitsee suurempaa hyötykuormaa

Puoli tonnia lisäkuormaa

Neljäsylinterinen Volvo FL on 200–500 kg kevyempi kuin vastaava kuusisylinterinen malli. Neljäsylinterinen D5K-moottori tuo jopa puoli tonnia lisää kuormakapasiteettia – ja parantaa merkittävästi tuottavuutta ja suorituskykyä.

Tutustu tarkemmin moottoreihimme
Dynafleet maksimoi tuottavuuden

Dynafleet – maksimoi tuottavuutesi

Paikannus, kuormat ja polttoainemäärät. Työaika. Päästöraportit. Polttoaineenkulutus. Dynafleetista saat reaaliaikaista tietoa kaikista kalustosi kuorma-autoista. Tämä auttaa tehostamaan tuottavuutta ja tekemään kannattavampia päätöksiä.

Tutustu Dynafleetiin
VT

Paranna tuottavuutta

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään. Siellä tiedetään tarkalleen, miten omasta ja yrityksesi toiminnasta saadaan mahdollisimman tehokasta.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä