Uudet polttoainetaloudelliset Volvo FL -moottorit

Suorituskykyinen moottori

Volvo FL:ssä on uudenlainen moottori. Polttoainetaloudellisessa moottorissa on laajempi ja tasaisempi vääntökäyrä sekä nopeampi tehonkehitys (myös pienillä kierrosnopeuksilla), mikä takaa lyhyemmän vasteajan, suuren keskinopeuden ja erinomaisen ajettavuuden. Suoriudut siis kaupunkiliikenteessä entistä tehokkaammin ja pysyt aikataulussa.

Tutustu D5K- ja D8K-moottoreihin
Polttoainetta säästävä I-Sync -vaihteisto

I-Sync – yksinkertainen, tehokas, polttoainetaloudellinen

Volvo FL:n kuusivaihteinen I-Sync -automaattivaihteisto huolehtii siitä, että oikea vaihde on aina käytössä. Kun vaihteiden vaihtoja tulee vähemmän, myös polttoaineenkulutus ja päästöt pienenevät. Ja koska kytkimen kuluminen vähenee, myös huoltokustannukset pienenevät.

Esittelyssä I-Sync
Kun tilaat Fuel Advice -palvelumme, saat henkilökohtaisen polttoaineasiantuntijan

Fuel Advice – pienennä kulutusta, jatkuvasti

Saavuta polttoaineenkulutukseen liittyvät tavoitteesi jatkuvasti. Huomaat pian, miten kulutus pienenee tehokkuutesi parantuessa. Kun tilaat Fuel Advice -palvelumme, saat henkilökohtaisen polttoaineasiantuntijan. Asiantuntijan säännöllisten analyysien, neuvojen ja helposti saatavilla olevan tuen ansiosta saavutat polttoainesäästöjä hetkessä ja säilytät taloudellisuutesi vuosi vuodelta.

Kuinka paljon Fuel Advice voi säästää?
Tehosta polttoainetaloutta Dynafleetilla ja kuljettajakoulutuksella

Tietoon perustuvaa tehokkuutta

Dynafleetin ja kuljettajakoulutuksen yhdistelmällä voit säästää polttoainetta jopa 7 prosenttia.

Dynafleet – seuraa polttoainetaloudellisuuttasi

Tutustu älykkääseen kuljetusten tietojärjestelmäämme. Palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen ja kuljettajien suorituksia reaaliajassa sekä tarkastella automaattisesti laadittuja, polttoainetaloudellisuuteen perustuvia sijoituksia. Näin voit tehdä vertailuja, havaita trendejä sekä toteuttaa kannattavia, polttoainetaloudellisuutta parantavia muutoksia.

Tutustu Dynafleetiin >

Kuljettajakoulutus – suuria säästöjä pienillä muutoksilla

Taloudellinen ajotapa (ennakoiva) -kurssimme avulla saat parhaan tehon irti jokaisesta polttoainetipasta. Tämän Volvo Trucksin kuljettajakoulutusohjelmaan sisältyvän kurssin kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa tekemään ajotottumuksista polttoainetaloudellisia ja säästöistä pysyviä. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun kurssin oppeja ja Dynafleet-raporttien tietoja sovelletaan yhdistetysti.

Volvon kuljettajakoulutus >

VT

Ota hyvä lähtö

Taloudellisen ajon kannalta on tärkeää, että asiat tehdään alusta saakka oikein. Volvo jälleenmyyjäsi on polttoainesäästöjen asiantuntija. Mikset siis pyytäisi heidän apuaan?

Etsi paikallinen jälleenmyyjä