Volvo FL:n uudelleen suunniteltu istuin on nyt vieläkin turvallisempi

Ota mukava asento. Kiinnitä vyö. Aja turvallisesti.

Vahvistettu istuin ja istuimen kiinnitys minimoivat eteenpäin suuntautuvan liikkeen onnettomuustilanteessa. Niskatuki pitää pään paikallaan ja hyvin suojattuna. Ja integroitu turvavyö suojaa sinua ensiluokkaisella iskunkestävyydellään. Ja kun turvallisuudesta on näin huolehdittu, sinulle jää vain turvavyön värin valitseminen. Saisiko olla musta vai hyvin erottuva punainen?

Vahvistettu ohjaamo, joka suojaa sinua ja muita tienkäyttäjiä

Erikoisvahvisteinen

Volvo FL -kuorma-auton koko ohjaamon vahvistamiseen on käytetty 31 kg lisää terästä kuljettajan suojaamiseksi mahdollisessa onnettomuustilanteissa. Kojelaudassa, ohjauspyörässä ja hallintalaitteissa ei ole teräviä kulmia, jotka voisivat aiheuttaa vahinkoa törmäystilanteissa.

Taka-alleajosuojat Volvo FL:ssä

Sinun ja muidenkin suojana

Etu- ja taka-alleajosuojat on suunniteltu estämään henkilöautoja kiilautumasta kuorma-auton alle nokkakolareissa, jolloin matkustajien loukkaantumisriski pienenee. Ja ESP (Electronic Stability Program) pienentää tehokkaasti heittelehtimisen ja kaatumisen riskiä. Riskitilanteissa se ryhtyy heti toimeen ja alentaa moottorin tehoa sekä jarruttaa kuorma-auton ja perävaunun jokaista pyörää erikseen.

Lue lisää turvallisuusjärjestelmistämme
Parhaat mahdolliset valmiudet nähdä – ja näkyä muille

Tehostunut näkyvyys

Suuren tuulilasin ansiosta näkyvyys on erinomainen. Sähkö- tai käsitoimisten peilien avulla voit itse päättää, mitä alueita tarkkailet. Lisäsivuikkunoiden ansiosta näet paremmin kaupungin kapeilla kaduilla. Takaikkunasta voit pitää kuormaa silmällä entistäkin tarkemmin.

Volvo FL:n kolmiosainen puskuri

Kolmiosainen puskuri

Teräksisten kulmapalojen ansiosta puskuri on erinomaisen iskunkestävä, joten vaurioiden riski ja korjauskustannukset pienenevät. Onnettomuustilanteessa erilliset osat eristävät törmäyksen, joten vain vahingoittuneet osat tarvitsee vaihtaa.

Volvo FL ja pitkälle kehitetty, kauko-ohjattava hälytysjärjestelmä

Turvallinen järjestelmä

Volvo FL:n kokonaisvaltainen, kauko-ohjattava hälytysjärjestelmä pitää sinut ja kuorma-auton turvassa. Se aktivoituu herkästi, jos kutsumattomat vieraat yrittävät avata ovia tai häiritä ajoneuvoa. Järjestelmän ansiosta voit poistua kuorma-autolta levollisin mielin.

Selaa Volvon lisävarustevalikoiman turvallisuusvarusteita

Turvallisuutta parantavat lisävarusteet

Tarvitsetko lämmityksen peileihin? Ensiapupakkauksen? Tai suojaavan sävyn tuulilasiin? Voimme varustaa Volvo FL:si kaikilla tarvitsemillasi turvallisuuslisävarusteilla.

VT

Turvallisesti ja luotettavasti

Koe luokkansa kestävin ohjaamo omakohtaisesti. Käväise koeajolla paikallisella Volvo Trucks -jälleenmyyjällä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä