Volvo FL: Volvon kuorma-autoperheen monipuolinen jäsen

Samaa sukua

Hienovaraisesti pyöristetty, aerodynaaminen muotoilu. Rohkeat linjat ja grafiikat. Tavaramerkiksi muodostuneet V-malliset valot. Volvo FL on ehkä pienempi kuin kaukokuljetuksiin tarkoitetut raskaammat Volvo kuorma-autot, mutta niissä on samaa sukua. Tutustu tähän Volvon kuorma-autoperheen monipuoliseen jäseneen.

Volvo FL:n uusi ilme

Erottuu edukseen

Volvo FL -mallissa klassinen Volvo Rautamerkki on lähellä kuljettajaa. Tämä saa tuulilasin näyttämään suuremmalta, mikä puolestaan antaa vaikutelman siitä, että kuljettaja on ”lähempänä” katua. Näin kuorma-auto näyttää helpommin lähestyttävältä vilkkaassa liikenteessä.  

Uuden Volvo FL:n aerodynaaminen muotoilu

Ilma virtaamaan

Volvo FL:n hienovaraisesti pyöristetty aerodynaaminen muoto pienentää ilmanvastusta, parantaa ajettavuutta ja säästää polttoainetta. Näyttävä hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia.

Volvo FL 4x4, vaikeille teille

Toimiva ulkoasuaan myöten

Volvo FL 4x4 erottuu kaksipyörävetoisista sisarautoistaan sitä varten suunniteltujen tunnusomaisten raitojen ansiosta. Lisäksi ne kertovat kuorma-auton lujarakenteisuudesta ja saavat sen erottumaan liikenteessä.

Maalivalikoimassa on yli 300 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 300 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä eli ne eivät näytä täysin samalta luonnossa. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

VT

Hivelikö auto silmiäsi?

Voit tutustua Volvo FL:n tyyliin ja ominaisuuksiin kädestä pitäen paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä