Volvo FL:n alusta on päällirakentamisen unelma

Nopea ja monipuolinen

Volvo FL -alustan voi tilata vakiokokoonpanolla tai tietynlaisiin tarpeisiin tai tiettyä päällirakennetta varten räätälöitynä. Alusta on luja ja kestävä, ja sen tasainen, suorakulmainen rakenne helpottaa päällirakentamista. Päällirakentajien työn helpottamiseksi alusta voidaan varustaa kannattimilla. VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeet nopeuttavat päällirakentamista. Kaikki tämä tarkoittaa sitä, että saat liiketoimintaasi varten räätälöidyn kuorma-auton mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti.

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions)
Etuakseleita, kaikki huoltovapaita

Huoltovapaat etuakselit

Valittavana on erilaisia huoltovapaita etuakseleita kuormavaatimuksista riippuen. Kuormakapasiteetti on akselimallista riippuen 4,0–7,1 tonnia. Nelivetoisen Volvo FL:n vetävän etuakselin kuormakapasiteetti on 5,6 tonnia.

Erinomainen tuottavuus – elektronisen hallintajärjestelmän ansiosta

Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti

Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan hallita ilmajousituksen tasapainotusta. Kuormaus sujuukin nopeasti ja tehokkaasti millä tahansa korkeudella.  

Valitse ilma- tai lehtijousitus

Valitse jousitus

Voit valita akselikuormituksen mukaan ilma- tai lehtijousituksen tai näiden yhdistelmän.

Pyörät kaikenlaisille kuormille

Valitse pyörät

D5K-moottoria varten tarvitaan 17,5 tai 19,5 tuuman vanteet. Raskaampiin, 6-sylinterisellä moottorilla varustettuihin kuorma-autoihin kannattaa valita 19,5- tai 22,5-tuumaiset vanteet.

EBS – sähköinen jarrujärjestelmä

Volvo FL -kuorma-autossa on paineilmatoimiset jarrut, joissa on jäähdytetyt jarrulevyt sekä edessä että takana. Elektronisesti ohjattu EBS-levyjarrujärjestelmä reagoi nopeasti ja turvallisesti ja hidastaa jarrujen kulumista. Järjestelmässä on lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä Brake Blending -järjestelmä, jossa hyödynnetään ajoneuvon eri jarruja siten, että jarrutus tapahtuu tasaisemmin. Tämä vähentää jarrujen ja renkaiden kulumista. Laajennettu EBS-paketti sisältää myös mäkilähtöä helpottavan toiminnon.

Volvon kattavat akselistoratkaisut FH16

Volvon monipuoliset akselistoratkaisut

Tutustu vaihtoehtoihin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Aloita mukauttaminen

Käväise paikallisella Volvo jälleenmyyjällä juttelemassa rakennevaihtoehdoista ja varusta Volvo FL tai Volvo FL 4x4 tarpeidesi mukaiseksi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä