Volvo FL on saatavilla 10-, 12-, 14-, 16- ja 18-tonnin kokonaispainoluokkiin, jonka vuoksi se sopii monipuolisesti eri kuljetustehtäviin. Volvo FL on kehitetty jatkuvaan käyttöön – ja palvelut ja lisäominaisuudet pitävät sen jatkuvasti hyvässä toimintakunnossa. Samalla paranee paitsi käyttöasteesi ja tehokkuutesi myös tuloksesi.

Volvo CitiPro -jakeluauto

Volvo CitiPro - heti käyttövalmis jakeluauto

Volvo FL/FE CitiPro on täysin valmis kuorma-auto, joka on varustettu kokosivuaukeavalla umpikorilla ja takalaitanosturilla.

Tutustu tarkemmin
Martela

Jakeluliikenteen moniosaaja

Niemi Palvelut hoitaa muuttokuljetuksia ympäristöystävällisesti Volvo FE CNG -kaasuautoilla. Martelan muuttologistiikka luistaa muttei lipsu Volvo FL -jakeluautoilla.

Lue haastattelu

Kaupungissa kuin kotonaan

Volvo FL:n tunnusomainen muoto

Kompakti ja määrätietoinen Volvo FL on kaupunkien kaduilla kuin kotonaan. Nelivetomalli puolestaan pärjää erinomaisesti soralla, lumessa ja maastossa. Virtaviivainen ohjaamo, määrätietoinen asenne ja tunnusomaiset, V-malliset valot kertovat heti, että se kuuluu Volvo perheeseen.

Volvo FL huolehtii kaupunkijakelusta taloudellisesti

Tehty taloudelliseksi

Erikoisvalmisteinen moottori. Älykäs I-Sync -vaihteisto. Useita polttoainetta säästäviä palveluita. Volvo FL on ehtaa polttoainetaloudellisuutta neljällä (tai kuudella) pyörällä.

Kuinka paljon voit säästää?
Palveluillamme ja innovaatioillamme ehkäistään ajon keskeytymisiä

Paranna käyttöastettasi

Palveluillamme ja innovaatioillamme ehkäistään ajon keskeytymisiä. Jos niitä kuitenkin sattuu, vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Se on näin yksinkertaista – ja tärkeää.

Se on toteutettu näin
Jakeluajoon suunniteltu askelma

Kuljettajan tuottavuus

Volvo FL:n kaikki ominaisuudet on suunniteltu parantamaan tuottavuuttasi. Niitä ovat esimerkiksi jakeluajoon suunniteltu ohjaamon askelma, kehittynyt kuljetusten tietojärjestelmä ja mahdollisuus valita neliveto.

Paranna tuottavuutta
Loistavilla turvallisuusominaisuuksilla varustettu Volvo FL -ohjaamo

Ensisijaisesti turvallinen

Valikoima loistavia turvallisuusominaisuuksia. Ohjaamo, joka on suunniteltu pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa.

Varman päälle
Uskomaton ohjattavuus kaupunkien ahtailla, vilkkailla kaduilla

Vaivatonta kulkua

Onko ahdasta? Pieni kääntösäde, automaattinen vaihteiden valinta ja kehittynyt ajoergonomia tekevät Volvo FL:stä uskomattoman helposti ohjattavan. Nelivetomalli puolestaan pärjää erinomaisesti joka tilanteessa.

Esimakua jälleenmyyjähausta

Tutustu tarkemmin Volvo FL -kuorma-autoon

Tutustu Volvo FL:n kaikkiin ominaisuuksiin. Käväise sitten paikallisella Volvo jälleenmyyjällä ja pyydä heitä esittelemään ajoneuvoa sinulle.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä
Turvallisuutta ja mukavuutta: Volvo FL:n ohjaamo

Sisätiloissa kaikesta näkyy turvallisuus ja mukavuus. Tila, istuin ja säilytysratkaisut – kaikki on suunniteltu sinun tarpeidesi mukaan. Ergonomisesti sijoitettujen mittarien ansiosta kaikki on kätesi ulottuvilla.

Volvo FL huolehtii kaupunkijakelusta taloudellisesti

Tehty taloudelliseksi

Erikoisvalmisteinen moottori. Älykäs I-Sync -vaihteisto. Useita polttoainetta säästäviä palveluita. Volvo FL on ehtaa polttoainetaloudellisuutta neljällä (tai kuudella) pyörällä.