Video, jossa kerrotaan Volvo Gold -huoltosopimuksen lupauksista

Tietoliikenneyksikkö – avain menestykseen

Volvon kuorma-auto viestii tietoliikenneyksikön kautta

Fiksumpi huoltosuunnitelma

Volvo Gold -sopimuksen hankkineilla huoltotoimenpiteet eivät vaikuta negatiivisesti käyttöasteeseen. Tietoliikenneyksikön avulla korjaamo saa tietoja muun muassa moottorista, ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta ja tärkeiden osien tilasta, kun sinä olet tien päällä. Näin sinut kutsutaan huoltoon vasta, kun kuorma-auto todella tarvitsee huoltoa. Saat myös ilmoituksen mahdollisesta ongelmasta ennen kuin ajo sen vuoksi keskeytyy, ja saapuessasi korjaamolle kaikki on valmiina huoltoa varten. Näin aikaa tai rahaa ei mene hukkaan.

Volvon mekaanikko työpisteellään

Rutiinihuoltoa missä tahansa

Joistakin huoltotoimenpiteistä selviää kokonaan ilman korjaamokäyntiä. Ajoneuvon online-yhteyden avulla mekaanikko voi etäkalibroida ajoneuvosi polttoaineenkulutustiedot, polttoainesäiliön koon (jos olet asennuttanut lisäsäiliöitä) sekä haluamasi suurimman ajonopeuden. Jopa kuormantunnistin voidaan etäaktivoida. Pysähdy tien sivuun muutamaksi minuutiksi, niin mekaanikkomme huolehtii kuorma-autostasi virtuaalisesti.

Volvo Action Service -painike

Huippuluokan tiepalvelu

Koska odottamattomilta ajon keskeytymisiltä ei voida kokonaan välttyä, Volvo Gold -huoltosopimus sisältää Volvo Action Service On Call -palvelut. Kun painat kojelaudan VAS-painiketta, sinut yhdistetään omaa kieltäsi puhuvalle asiakaspalvelijalle. Asiakaspalvelija löytää tarkan sijaintisi ja näkee kuorma-autosi vikakoodit. Huoltoauto lähetetään matkaan muutamassa minuutissa, ja mukana ovat heti oikeat mekaanikot, työkalut ja varaosat. Aikaa ei mene hukkaan. Eikä resursseja.

Miksi Volvo Action Service on ainoa laatuaan
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Lähde tien päälle. Ja pysy matkassa.

Jos haluat kuulla lisätietoja siitä, kuinka päästään 100-prosenttiseen käyttöasteeseen, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä