Volvo FH16 – viisiakselinen

Ei viiveitä. Ei lisäkustannuksia.

Asiakas tietenkin hyötyy monella tavalla siitä, että viisiakselisen kuorma-auton voi hankkia suoraan Volvolta. Kuorma-auton saa nopeasti. Kalliita jälkiasennuksia ei tarvita. Ja koska toimitamme tehdasvalmiin kuorma-auton, etuihin kuuluvat myös täysimääräinen Volvo-takuu ja jälkimarkkinatuki. Lisäksi kuorma-autolla on koko ajoneuvoa koskeva tyyppihyväksyntä.

Havainnekuva viisiakselisen Volvo FH -alustan monipuolisuudesta

Huomattavasti lisää joustavuutta

Viisiakselisessa Volvo FH16:ssa on kaksi etuakselia ja ilmajousitettu tridem-teli (kantoakselilla), ja sen suurin sallittu tekninen kokonaismassa on jopa niinkin suuri kuin 56 tonnia. Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten betoniautoihin, paloautoihin, nostolava-autoihin, suuriin nosturiautoihin sekä luonnollisesti maansiirto- ja puutavarakuljetuksiin. Raskaita kuljetuksia ajaville tämä kokoonpano antaa mahdollisuuden ottaa vastaan entistä suurempia kuljetustehtäviä ja välttää kalliita ylikuormamaksuja.

Volvon kattavat akselistoratkaisut FH16

Volvon monipuoliset akselistoratkaisut

Tutustu vaihtoehtoihin
VT

Tarvitsetko viisi akselia?

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään. Saat vastauksen jokaiseen kysymykseen ja voit laatia oman, täydellisen 10x4-auton.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä