Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG. 20 % pienemmillä CO2-päästöillä

Raskaisiin alue- ja kaukokuljetuksiin sopiva kuorma-auto. Jonka ajettavuus ja suorituskyky ovat sinulle tutun Volvo FH:n veroisia. Ekologinen jalanjälki on kuitenkin pienempi, ja polttoaineenkulutusta voidaan alentaa merkittävästi. Eikä ajettavuudesta tai tuottavuudesta tarvitse tinkiä.

Euro 6 Step C ● 420 hv / 2 100 Nm tai 460 hv/ 2 300 Nm ● I-Shift ● Vetoauto tai tasakuorma-auto ● 4×2, 6×2 tai 6×4 ● Toimintasäde jopa 1 000 km 

Viisi hyvää syytä valita Volvo FH LNG

Kaasukäyttöisten Volvo FM ja FH kuorma-autojen veroista ei markkinoilta löydy. Lue lisää siitä, mikä tekee kuorma-autosta ainutlaatuisen ja miksi se on erinomainen valinta niin liiketoimintasi kuin ympäristönkin kannalta.

Dieselkäyttöisen kuorma-auton ajettavuus ja suorituskyky

Dieselkäyttöisen kuorma-auton ajettavuus ja suorituskyky

Kaasukäyttöisten kuorma-autojemme voimansiirtolinja perustuu Volvo Trucksin maineikkaaseen moottoriteknologiaan. Muiden valikoimasta ei löydy mitään vastaavaa. Suorituskyky on entisellään – mutta CO2-päästöjä syntyy 20 % vähemmän.* Kaasukäyttöinen Volvo FH LNG, jonka ajettavuus ja suorituskyky ovat tutun Volvo FH:n veroisia. 

Tutustu erittelyihin
Pienennä polttoainekustannuksiasi

Pienennä polttoainekustannuksiasi

Polttoainetehokkuudeltaan Volvon uudet kaasukäyttöiset kuorma-autot ovat vastaavien dieselkäyttöisten kuorma-autojemme veroisia. Koska LNG on kuitenkin usein edullisempaa, valmiudet pienentää polttoainekustannuksia ovat erinomaiset.

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi

Samoista kuljetuksista voidaan huolehtia aikatauluista tinkimättä. Mutta CO2-jalanjälki on 20 % pienempi.* Ota lentävä lähtö kohti pienempiä ympäristövaikutuksia kaasukäyttöisellä Volvo FH LNG ‑kuorma-autolla.

Jos tähtäät vieläkin korkeammalle, voit käyttää biokaasua eli bio-LNG:tä ja pienentää päästöjä kokonaiset 100 %.* Iso askel kohti hiilidioksidipäästöjen nollatavoitetta.

Laske ekologinen jalanjälkesi nyt
Uusi kaasukäyttöinen moottorimme

Hanki luotettava ratkaisu

Moottori on aina kuorma-auton sydän. Uusi kaasukäyttöinen moottori perustuu tekniikan huippua edustavaan D13K-moottoriin. Veimme sen vieläkin pidemmälle kaasun käytön mahdollistavilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Lopputulos? Uuden G13C-moottorin tehokkuus on dieselin veroinen. Myös huoltovälit, luotettavuus ja suorituskyky ovat dieselistä tutut. 

Erotu kilpailijoista

Erotu kilpailijoista

Vaativatko asiakkaasi kestäviä kuljetusratkaisuja? Hyvä. Volvo FH LNG pienentää CO2-päästöjä heti 20 %. Tai bio-LNG:tä käyttäen voit pienentää päästöjä kokonaiset 100 %.* Eikä kuormakapasiteetista tai tuottavuudesta tarvitse tinkiä. Saati kilpailukyvystä.

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”. 

Domenico Monge, toimitusjohtaja, Monge & C Spa

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.

Domenico Monge

Monge & C Span toimitusjohtaja kertoo kunnianhimoisista tulevaisuuden suunnitelmista.

Tobias Bergman, tuotepäällikkö, Volvo Trucks

Yhteiskunta vaatii puhtaampia vaihtoehtoisia polttoaineita. LNG:ssä on potentiaalia sekä välittömäksi että pitkän aikavälin ratkaisuksi, jonka ilmastovaikutukset ovat huomattavasti pienemmät.

Tobias Bergman

Volvo Trucksin tuotepäällikkö kertoo uusista kaasukäyttöisistä kuorma-autoista.

Päästöttömyys tavoitteena

Energiatehokkuus ja vaihtoehtoiset polttoaineet ovat ehdoton edellytys, kun siirrymme kohti kestäviä kuljetuksia. Uusi kaasukäyttöinen Volvo FH LNG pienentää CO2-jalanjälkeä heti 20 %.* Ja koska kuorma-auto toimii myös bio-LNG:llä, luku voi olla jopa 100 %. Tämä kuorma-auto avaa pitkän aikavälin mahdollisuuksia uusiutuvien polttoaineiden hyödyntämiselle – ja vähentää samalla riippuvuuttamme fossiilisista energianlähteistä.

Nämä kaikki ovat tärkeitä askeleita kohti CO2-nollapäästötavoitetta sekä kuljetuksia, jotka ovat kestäviä niin ympäristön kuin yrityksesikin kannalta.

 

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Pysy ajan tasalla kaasukäyttöiseen Volvo FH LNG ‑malliin liittyvistä asioista

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi pitää sinut ajan tasalla oman maasi tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen alueella.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Pienennä ekologista jalanjälkeäsi

Jalanjälkilaskurillamme voit laskea, kuinka paljon uudet LNG-moottorit voivat pienentää ympäristövaikutuksia niin, ettei dieseltasoisesta suorituskyvystä tarvitse tinkiä.