Kuljetusyrittäjä Petri Nurmisella on hyviä kokemuksia Volvo Dynamic Steeringistä ja I-See -vakionopeudensäätimestä. Ne tuovat tehoja ja säästöjä. Nurmisen kolmessa uudessa Volvossa on Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmä. VDS helpottaa ajamista vaikeissakin paikoissa.

Volvo Dynamic Steering on ehdottomasti paras tekninen uudistus pitkään aikaan. Se helpottaa ajamista vaikeissakin paikoissa, esimerkiksi peruutettaessa metsässä kuorma päällä.

Petri Nurminen

Kuljetusliike Petri Nurminen

Uusissa Volvoissa on paljon kuljettajan työtä helpottavia ominaisuuksi

"Uusissa Volvoissa on paljon kuljettajan työtä helpottavia ominaisuuksia, esimerkiksi mainio Volvo Dynamic Steering ja I-See -vakionopeudensäädin. Kun tekniikka palvelee käytännön työtä, se tuo tehoja ja säästöjä."

Nurminen arvostaa sitä, että Volvo-verkoston kautta huollot ja korjaukset ovat hoituneet nopeasti ja asiakaslähtöisesti.

Minulle on tärkeää, että Volvo on miellyttävä ajaa. Se on käteen sopiva kokonaistaloudellinen työkalu.

Kalustohankinnoissa Kuljetusliike Petri Nurminen luottaa Volvoon

Kuljetusliike Petri Nurmisella on kolme Volvo FMX:ää ja yksi Volvo FM. Niistä kolme on vaihtolava-autoja ja yksi kävelevä lattiainen. Talvet ajetaan bioenergiaa eli haketta lämpövoimaloihin, lisäksi kuljetetaan maataloustuotteita, muun muassa viljaa ja juurikkaita.

Nurminen rakentaa yrityksensä kilpailukyvyn kolmen toisiinsa liittyvän tekijän varaan.

– Ammattitaitoinen henkilökunta on kaiken perusta. Jos sovimme, että jokin työ tehdään, niin näin myös tapahtuu. Jotta voimme pitää palvelulupauksemme, tarvitsemme luotettavaa kalustoa.

Kalustohankinnoissa Nurminen luottaa Volvoon.

Tutustu innovatiivisiin ominaisuuksiin