Ohjaamo ei aina ole pelkästään työpaikka, vaan se voi olla myös toinen koti. Tällöin tarvitset ohjaamon sisätilojen sähköä kuluttavia toimintoja ja varusteita – myös silloin, kun moottori on sammutettuna. Siksi tarjontaamme kuuluu nyt akkuratkaisu, joka turvaa huippuluokan oleskelumukavuuden seuraavan aamun käynnistettävyydestä tinkimättä. Kaikkien oleskeluun liittyvien mukavuuksien kuten jääkaappi, tv ja mobiililaitteet virransaanti varmistetaan tällä ratkaisulla.

Volvo kuorma-auto lumisella tiellä

Kaksi akkua. Erilliset virtapiirit.

Virran riittävyyden salaisuus on kaksi erillistä akkusarjaa, joilla on erilliset virtapiirit. Yksi on tarkoitettu pelkästään käynnistysmoottoria ja toinen sähköä kuluttavia oleskelutoimintoja varten. Voit käyttää ohjaamon ilmastointia, mediajärjestelmiä ja latauslaitteita huolehtimatta siitä, että kuorma-auton käynnistysakut pääsisivät tyhjenemään.

Volvo Trucksin pitkäikäiset geeliakut

Geeliakut. Kestävät pidempään.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisussa geeliakkuteknologiaa käytetään oleskelutoimintojen virranlähteenä ja EFB (Enhanced Flooded Batteries) -akut tuottavat käynnistysvirran. Geeliakut kestävät hyvin purkautumista vaurioitumatta, ja niiden käyttöikä on perinteisiä märkäakkuja pidempi. Saatavana on myös yhdellä geeliakkusarjalla varustettu versio. Geeliakut voivat kestää jopa 10–15 kertaa pidempään kuin märkäakut.

Mukavat unet Volvo Trucks ‑ohjaamossa

Ei tyhjäkäyntiä. Ei huolia

Enää sinun ei tarvitse jättää moottoria tyhjäkäynnille yöaikaan tai tarkistaa akkujen tilaa keskellä yötä. Voit nukkua levollisesti, sillä käynnistysakuissa riittää virtaa kun sitä tarvitset.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisun lataussyklejä esittävä kaavio

Syklielinkaari

Geeliakut pitävät hyvin varausta vielä satojen purkaus- ja lataussyklien jälkeen.

Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisu tarkkailee varaustasoa

Tarkkailee varaustasoa. Jotta sinun ei tarvitse.

Järjestelmä tarkkailee varaustasoja ja huolehtii siitä, että virta ei pääse ehtymään. Kaikki apulaitteet sammutetaan ensin yksi kerrallaan, ja saat ilmoituksia ennen käynnistettävyyden menettämistä.

Valitse haluamasi virrantuottotaso

Voit optimoida virtakapasiteetin, sillä Volvo FH ‑kuorma-autoon on saatavana kolme eritasoista akkujärjestelmää.

Tyyppi Teho
Yhden lyijyakun virtajärjestelmä 170 tai 225 Ah
Yhden geeliakun virtajärjestelmä 210 Ah
Kahden virtajärjestelmän akkuratkaisu Lyijyakku 75 Ah käynnistykseen + 210 Ah:n geeliakku oleskelutoimintoihin
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Haluatko varmistaa virran riittävyyden?

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjältäsi saat rutkasti lisätietoa kahden virtajärjestelmän akusta.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä