Dieselmoottorin vääntömomenttikäyrä

Katsaus käyriin

Erinomainen vääntö pienillä kierroksilla. Enimmäisvääntö on käytössä erittäin laajalla kierroslukualueella. Keskikierroksilla enimmäisteho ja enimmäisvääntö kulkevat käsi kädessä. Huomaat eron, kun vertaat vääntökäyriä. Kun kiipeät ohjaamoon, tunnet sen itse: uskomaton kiihtyvyys, ensiluokkainen vetoteho sekä taloudellista ja mukavaa kyytiä. 

 

Katso voimansiirtolinjan tarkat erittelyt

Polttoainetaloudellisuus näkyy suoraan kannattavuudessa ja vaikuttaa kestävään kehitykseen

Tehty taloudelliseksi – ja ympäristön huomioivaksi

Parannettu puristussuhde 420 ja 460 hevosvoiman moottoreissa. 500 ja 540 hevosvoiman moottoreissa on uusi optimoitu turboahdin. Kaikissa moottoreissa on yhteispaineruiskutus ja parhaan moottorin ohjauksen varmistavat hienosäädetty ohjelmisto. Lisäksi moottoreiden sisäistä kitkaa on pienennetty. Kaiken tämän tarkoituksena on optimoida polttoainetehokkuus ja varmistaa moottorin erinomainen vääntö ja vasteaika alhaisilla kierroksilla. Tällä kaikella on aidosti vaikutusta tulokseesi. Ympäristöä unohtamatta.

Volvo FH:t

”Seurasin Dynafleetin pisteitä ohjaamon näytöltä. Volvo kulutti viikon aikana 24,36 litraa sadalla kilometrillä. Polttoaineen kulutusta ihmettelin kaikkein eniten. Kun kuulin lukemat, en meinannut uskoa niitä. Ei sen puoleen kukaan mukaan, jolle olen kertonut. Mutta totta ne ovat.”

 

Kuljettaja Henri Vanamo osallistui Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää Henrin ja muiden kuljettajien kokemuksia Volvo FH:n polttoainetaloudellisuudesta ja paljon muusta.

Volvo FH ‑moottorijarru

Volvon moottorijarru – VEB+

Patentoitu moottorijarrumme VEB+ jarruttaa D13-moottorissa jopa 375 kW:n (510 hv:n) teholla ainutlaatuisen nokka-akselirakenteen ansiosta. Yhdessä I-Shift -vaihteistomme ja älykkään vakionopeudensäätimen kanssa se auttaa sinua ylläpitämään suurta keskinopeutta heikentämättä turvallisuutta tai taloudellisuutta.

Volvo FH:n hevosvoimat

Valitse haluamasi hevosvoimat

Valittavissa on neljä eri teholuokkaa – 420, 460, 500 tai 540 hv.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Enemmän tehoa. Vähemmän polttoainetta.

Voit kokea moottorivalikoimamme tehon ja taloudellisuuden paikallisen Volvo jälleenmyyjäsi luona.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä