Taidokas muotoilu on kunnianosoitus maailman kaikille kuorma-autonkuljettajille

Rikard Orell

Suunnittelupäällikkö, Volvo Trucks

Volvo FH:n muotoilua käsittelevä video

Volvo FH:n suunnittelutyö

Täydellinen työympäristö

Olemme laittaneet Globetrotter-ohjaamon uuteen uskoon. Mukavat sisätilat vertaansa vailla. Maailmanluokan turvallisuusominaisuudet. Ja visuaalisesti häikäisevä muotoilu, joka erottuu edukseen tien päällä.

Volvo FH:t

"Volvoa ajaessa ei koko ajan tarvinnut pelata nintendoa. Jos oma ajotapa on entuudestaan taloudellinen, luvut pysyvät tapissa ilman suuria ponnisteluja. Volvo oli helposti lähestyttävä. Kaikki toiminnot löytyivät helposti, ja ajotietokoneeseen pääsi sisään puolessa tunnissa. Kun katkaisimien paikan oli löytänyt kerran kojetaulussa, jatkossa kyllä muisti, missä ne ovat."
Joni Ristimäki

"Volvon ohjaamo on selkeä ja looginen. Huomasi, että joku oli miettinyt jokaisen napin paikan. Katkaisimet löytyvät sieltä, mistä niitä itsekin etsisi. Pidän siitä, että hallintalaitteet tuodaan kuljettajan ulottuville. Kun istuu Volvon jakkaran taakse, tulee sellainen olo, että voi keskittyä ajamiseen."
Henri Vanamo

 

Kuljettajat Joni Ristimäki ja Henri Vanamo osallistuivat Volvo Trucksin Älykäs kuljetus -testijaksolle. Lue lisää heidän ja muiden kuljettajien kokemuksia Volvo FH:n ohjaamosta  ja paljon muusta.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Katso. Koske. Lähde koeajolle

Jälleenmyyjäsi esittelee sinulle Volvo FH:ta. Hän myös vastaa kysymyksiin sen vertaansa vailla olevasta muotoilusta ja häikäisevistä ominaisuuksista.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä