Meillä on ilo esitellä Volvo FH 25 juhlamalli. Se on kunnianosoitus alkuperäiselle Volvo FH ‑kuorma-autolle.
Tästä erikoisvarustellusta huippuluokan mallista on saatavana kaksi lanseerausväriä, mutta voit toki valita värin myös itse.
Kuorma-auto on erittäin näyttävä, mutta sen suorituskyky on vieläkin vaikuttavampi.

5 syytä omistaa tämä kuorma-auto

Tämä erikoismalli on saatavana vain rajoitetun ajan. Muita rajoituksia sillä ei sitten olekaan. Se on suunniteltu täyttämään vaativat tarpeet tien päällä. Se voidaan varustaa Volvon menestyneimmillä ja mullistavimmilla ominaisuuksilla ja innovaatioilla. I-Shift ‑vaihteisto ja VEB+ ‑moottorijarru ovat vasta alkua. Se on siis suunniteltu kaikin tavoin liiketoimintasi optimointiin.

Merkki, jossa näkyy Volvo FH 25 juhlamallin teippaus

1. Näyttävä ulkomuoto

Voit valita haluamasi värin vapaasti tai voit valita jonkin tarkoin valikoiduista, ainutlaatuisista ohjaamoväreistä. Punainen (Crimson Pearl) on vuoden 1993 alkuperäinen ohjaamoväri modernilla säväyksellä.

Ohjaamon värien, kuviointien, ainutlaatuisen teippauksen ja 25 -juhlavuoden tunnuksen ansiosta tämä malli erottuu taatusti joukosta.

Näkymä Volvo FH 25 juhlamalli ‑ohjaamon sisätiloista

2. Tyylikkäät sisätilat

Kun kerran kapuat ohjaamoon, sieltä ei enää teekään mieli ulos. Huipputyylikkäät, erikoismalliset sisätilat ja oranssi korostusväri tuovat ohjaamoon ripauksen omaleimaista ilmettä. Turvallisuus on huomioitu jokaisessa yksityiskohdassa.

Kuljettaja pitää taukoa meren rannalla

3. Kuljettajan unelma

Volvo FH ‑turvaohjaamo on niin mukava ja turvallinen työympäristö kuin suinkin mahdollista. Eikä pelkästään ajamisen vaan myös levon ja nukkumisen kannalta.

Volvo FH 25 juhlamalli ‑ohjaamon sisätilat

4. Turvallinen ja taloudellinen kuorma-auto

Ihmisten turvallisuus on meillä kaiken lähtökohta, ja myös tämä erikoismalli varustettu viimeisimmillä turvallisuusominaisuuksilla. Tarjontaamme kuuluu myös erilaisia palveluita, kuten Kuljettajakoulutus ja polttoainetaloudellisuupalvelut. Niiden avulla kuljettajat voivat käyttää ajoneuvojaan entistäkin paremmin, turvallisemmin ja tehokkaammin.

Volvo FH 25 juhlamalli lähikuvassa

5. Kannattava ja suorituskykyinen

Volvo FH 25 juhlamalli on varustettu fiksuilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla kannattavuutesi parantamiseen. Tämä tarkoittaa mm. ensiluokkaista käyttöastetta ja erinomaista tuottavuutta. Kuorma-auto voidaan myös mukauttaa täydellisesti yrityksesi tarpeisiin.

Volvo FH studiokuvassa

Yleisiä tietoja FH-mallista

Kun ostat Volvo FH ‑kuorma-auton, alusta, ohjaamo, voimansiirto ja varustepaketit muodostavat kokonaisuuden, joka on viimeistäkin yksityiskohtaa myöten huipputasoa. Löydät kaiken tarvittavan klikkaamalla oheista linkkiä.

Tutustu tarkemmin FH-malliin

Ota kaikki hyöty irti näistä ominaisuuksista

Volvo FH 25 juhlamalli on erittäin turvallinen ja antaa kilpailuedun. Se voi kuitenkin olla vieläkin mukavampi, turvallisempi ja tuottavampi. Se voi kuluttaa vielä vähemmän polttoainetta sekä aiheuttaa vieläkin vähemmän päästöjä ja kustannuksia. Lisää vain haluamasi näiden ominaisuuksien joukosta.

Volvo FH – kuljettajan elämäntavan puolesta

Upea Volvo FH täyttää 25 vuotta

Volvo FH
– kuljettajan elämäntavan puolesta

Volvo FH:n menestystarina
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tilaa erikoismalli jo tänään – ota yhteyttä jälleenmyyjään

Volvo FH 25 Year Special Edition on saatavana vain rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia pian.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä