Volvo FE etäyhteydessä Volvo korjaamoon

Volvo Gold -huoltosopimus

Volvo FE:hen on saatavana laajennettu Gold-huoltosopimus. Se tarkoittaa, että kuorma-auton tärkeät järjestelmät ovat etäyhteydessä Volvon korjaamoon, jossa järjestelmiä myös valvotaan. Tämä puolestaan tarkoittaa, että sinut pyydetään huoltoon vain, kun kuorma-autosi todella sitä tarvitsee. Havaitsemme pienet ongelmat, ennen kuin niistä kehkeytyy vakavia. Huolto ja korjaukset voidaan toteuttaa aikataulun mukaan silloin, kun kuorma-auto ei ole ajossa. Näin kuorma-autosi viettää vähemmän aikaa korjaamolla ja enemmän tien päällä.

Esittelyssä Volvon huoltosopimukset
Volvo FE ja Volvo Action Service

Volvo Action Service

Odottamaton ajon keskeytyminen kaukana tukikohdasta? Soita Volvo Action Servicen puhelinnumeroon, niin puhelu yhdistetään asiakaspalveluun muutamassa sekunnissa. Näin saat pätevän mekaanikon nopeasti paikalle oikeilla työkaluilla varustettuna – vuorokaudenaikaan ja paikkaan katsomatta.

Volvo FE:n innovatiiviset turvallisuusominaisuudet

Vähemmän onnettomuuksia. Parempi käyttöaste.

Turvallisuus on meille tärkeintä. Se on meillä verissä. Turvallisuus on tärkein näkökohta jokaisen Volvo kuorma-auton suunnittelussa. Mitä vähemmän onnettomuuksia tapahtuu, sitä enemmän kuorma-autosi ovat ajossa. Volvo FE:n innovatiiviset turvallisuusominaisuudet suojaavat kuorma-auton ja kuljettajan lisäksi myös muita tienkäyttäjiä.

Elintärkeitä turvallisuusominaisuuksia
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Kiinnostaako parempi käyttöaste?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi tietää kaiken tarvittavan käyttöasteen parantamisesta. Käväise jälleenmyyjällä tai soita.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä