Volvo FE:n ohjaamoerittelyt

  • Ohjaamon mitat
  • Ohjaamon ominaisuudet

  

Ohjaamon mitat

Päiväohjaamo

Päiväohjaamo on mukava ja ergonominen kuljettajan työympäristö. Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 1 600 mm, leveys 2 300 mm.

Lepo-ohjaamo

Lepo-ohjaamossa on lisätilaa, johon voidaan asentaa yhden hengen vuode tai jota voidaan käyttää toimistona ja lisäsäilytystilana. Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 000 mm, leveys 2 300 mm.

Makuuohjaamo

Makuuohjaamossa on yhden hengen vuode. Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 200 mm, leveys 2 300 mm.

Matalalattiamalli

Matalalattiamalli matalalla askelmalla sekä tilaa ja turvavyöt jopa kolmelle matkustajalle. Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 200 mm, leveys 2 300 mm.

Ohjaamon ominaisuudet

Ohjaamon jousitus
Mekaaninen jousitus edessä ja takana: kierrejousi ja iskunvaimennin. Paineilmajousitus edessä ja takana: ilmapalkeet.

Kuljettajan istuin
Kolme mukavuustasovaihtoehtoa: Comfort, Standard ja Economy. Kaikissa kolmessa on selkänojan, pituuden, korkeuden ja istuinkaltevuuden säätö sekä integroidut niskatuet.

Kuljettajan istuin
Saatavana on kolme mukavuustasovaihtoehtoa: Standard, Economy ja Basic.

Ohjaamon värit
Valmiita värivaihtoehtoja 300. Lisävärejä voi tilata erikseen asiakassovelluksena.

Ohjauspyörä
Ohjauspyörästä on kuorma-auton erittelystä riippuen kaksi halkaisijaltaan erikokoista vaihtoehtoa, 460 mm tai 500 mm. Sen voi säätää haluttuun asentoon paineilmatoimisesti.

Kattoluukku
Ohjaamoon voidaan lisätä kattoluukku, jota voi avata 50 mm. Kattoluukku on saatavana lasista tai teräksestä tehtynä. Se voi olla joko käsikäyttöinen tai sähkötoiminen.

Ohjaamon lämmitys
Ohjaamon lämmitysjärjestelmä on saatavana kahtena eri varianttina: pelkkä käsitoiminen lämmitin tai käsitoiminen lämmitin ja ilmastointi. Lisävarusteena on saatavilla myös 2 kW:n pysäköintilämmitinjärjestelmä.

Sisätilojen säilytysratkaisut
Ohjaamossa on useita käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä lokeroita, joissa voi säilyttää asiakirjoja ja henkilökohtaisia tavaroita. Tuulilasin yläpuolella on kaksi säilytyslokeroa sekä neljä DIN-lokeroa. Lisävarusteena on saatavana useita erilaisia säilytys- ja tunnelilokeroita, kirjoitusalustoja ja vaatekoukkuja.

Merkinantotorvet
Lisämerkinantotorvia on kahdenlaisia, sähkö- tai paineilmakäyttöisiä – saatavilla on kaksi paineilmakäyttöistä katolle kiinnitettävää merkinantotorvea tai etuluukun alle asennettava sähkötoiminen merkinantotorvi.

Vuode
Vuode on saatavilla yksi tai kaksiosaisena joko 580 mm:n tai 780 mm:n levyisenä. Vuoteen suojakaide on saatavana lisävarusteena.

Matalalattiamalli
FE-matalalattiamalliin on helppo astua sisään 90 asteen kulmaan avautuvan oven ja tasaisen lattian ansiosta. Kuljettajan näkyvyys on erinomainen, ja turvallisuus on totta kai huippuluokkaa – onhan kyseessä Volvo.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Ole kuin kotonasi

Tee olosi mukavaksi. Kokeile istuinta. Vuodetta. Kurkista kaikkiin kaappeihin. Voi olla vaikea uskoa, miten paljon tilaa ajoneuvossa on.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä