Tiedämme, mitä teillä tapahtuu. Tiedämme, miltä onnettomuudet näyttävät. Siksi teemme kuorma-autoillemme paljon ylimääräisiä testejä, vaikka laki ei niihin velvoita.

Carl Johan Almqvist

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkö, Volvo Trucks

Sisätilat

Volvo FE:n erikoisturvallinen istuin

Erikoisturvallinen istuin

Volvo FE ‑kuorma-autossa kuljettajat ovat hyvässä suojassa. Istuinten kiinnityksiä ja koko ohjaamorakennetta on vahvistettu, ja kaikkien ohjaamojemme tavoin ne ovat läpäisseet tarkat testit.

Volvo FE:n alkolukko

Alkolukko

Anna selkeä viesti siitä, että alkoholi ei kuulu liikenteeseen. Kuorma-autoosi voidaan asentaa alkolukko jo tehtaalla. Se ei jätä epäilyksille sijaa vaan kertoo kuljettajillesi ja asiakkaillesi, että liikenneturvallisuus on sinulle ehdottoman tärkeää.

Volvo FE ‑matalalattiamalli

Matalalattiamalli

Vaivaton kulku ohjaamoon ei ole matalalattiamallin ainoa etu. Myös näkyvyys ohjaamon sivuille on huomattavasti parempi.

Volvo FE:n integroitu turvavyö

Integroitu turvavyö

Noin puolet kaikista kuorma-auto-onnettomuuksiin liittyvistä kuolemantapauksista voitaisiin välttää turvavöillä. Tätä ei kannata unohtaa, kun seuraavan kerran lähdet tien päälle. Volvo FE:ssä turvavyöt on integroitu valmiiksi istuimiin.

Ulkokuori

Volvo FE:n alleajosuojajärjestelmät

Alleajosuojajärjestelmät

Ajoneuvon keulassa, perässä ja sivuilla on alleajosuojat, jotka suojaavat muita tienkäyttäjiä törmäystilanteissa. Ratkaisun ansiosta pienemmät ajoneuvot eivät kiilaudu kuorma-auton alle.

Volvo FE:n valaistus

Valaistus

Ajovalaisinyksikkö on kompakti paketti, joka valaisee älykkäästi. Keulan seisontavalot ja huomiovalot on integroitu yksikköön. Kuorma-auto näkyy aina hyvin muille tienkäyttäjille. 

Volvo FE:n näkyvyys joka suuntaan

Näkyvyyttä joka suuntaan

Kaupunkiympäristössä tämä on turvallisuuden kannalta ratkaisevan tärkeää. Volvo FE on varustettu kattavilla peileillä, alas ulottuvalla suurella tuulilasilla ja ovien lisäikkunoilla. Näet aina, mitä kuorma-auton ympäristössä tapahtuu.

Volvo FE:n aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Aktiiviset turvallisuusjärjestelmät

Kuorma-auto on tukenasi. Tutustu pikaisesti Volvo Trucksin aktiivisiin turvallisuusjärjestelmiin. 

Puhetta Volvo FE:n turvallisuudesta

Mitä jos?

Liikenne- ja tuoteturvallisuuspäällikkömme selvittää aktiivisten turvallisuusjärjestelmiemme saloja ja toimintaa.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Koe turvallisuus

Paikallinen Volvo jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle kaikki loistavat turvallisuusominaisuutemme ja vastata kaikkiin turvallisuutta koskeviin kysymyksiisi. 

Etsi jälleenmyyjä