I-Shift tehostaa tuottavuutta

I-Shift – kaikkien aikojen älykkäin vaihteistomme

Yksinkertainen, luotettava ja erittäin tehokas I-Shift on mullistanut kuorma-autokuljetukset. Se on kuljettajien mieleen, koska siinä ei ole raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta ja jokainen vaihto on täydellisesti ajoitettu. Se myös säästää polttoainetta jopa 5 %, joten se on myös kuljetusyritysten suosikki.

Volvo FE:n ohjaamo – huippumukavuutta ja tuottavuutta

Täydellinen työympäristö – työntekoon ja lepoon

Volvo FE:n kaikkien ominaisuuksien suunnittelussa keskeisenä tavoitteena on ollut tehostaa tuottavuutta tien päällä. Huomaat tämän heti astuessasi Volvo FE:n ohjaamoon (erikoismatalan askelman avulla). Työpäivä sujuu mukavissa merkeissä, ja päivän päätteeksi myös olosi on entistä mukavampi.

Vilkaise ohjaamon sisään
Volvo FE:n voimanlähde on D8K-moottori.

Lisää voimaa

D8K-moottoreiden 350 hevosvoimaa parantavat Volvo FE:n käytettävyyttä entisestään. Sen avulla kuljettajat saavat entistä enemmän aikaan vähemmässä ajassa. Lisää voimaa tuottavuuden parantamiseen.

 

Tutustu voimansiirron erittelyihin
9 tonnin etuakselikapasiteetti parantaa kuormakapasiteettia.

Tonni lisää kapasiteettia etuakselissa

Uuden etuakselin akselipaino on jopa 9 tonnia – tonni lisää aiempaan malliin verrattuna. Se mahdollistaa hyötykuorman lisäämisen tai entistä monipuolisimmat toimeksiannot. Ja luonnollisesti myös paremman tuottavuuden.

Tutustu alustan erittelyihin
Dynafleet maksimoi tuottavuuden

Dynafleet – maksimoi tuottavuutesi

Paikannus, kuormat ja polttoainemäärät. Työaika. Päästöraportit. Polttoaineenkulutus. Dynafleetista saat reaaliaikaista tietoa kaikista omistamistasi kuorma-autoista, mikä auttaa tehostamaan tuottavuutta ja tekemään kannattavampia päätöksiä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paranna tuottavuutta

Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään. Siellä tiedetään tarkalleen, miten omasta ja yrityksesi toiminnasta saadaan mahdollisimman tehokasta.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä