Volvo FE:n uudelleen suunniteltu istuin on nyt vieläkin turvallisempi

Ota mukava asento. Kiinnitä vyö. Aja turvallisesti.

Vahvistettu istuin ja sen kiinnitys minimoivat eteenpäin suuntautuvan liikkeen onnettomuustilanteessa. Niskatuki pitää pään paikallaan ja hyvin suojattuna. Ja integroitu turvavyö suojaa sinua ensiluokkaisella iskunkestävyydellään. Ja kun turvallisuudesta on näin huolehdittu, sinulle jää vain turvavyön värin valitseminen. Saisiko olla musta vai hyvin erottuva punainen?

Taka-alleajosuojat Volvo FE:ssä

Sinun ja muidenkin suojana

Etu- ja taka-alleajosuojat on suunniteltu estämään henkilöautoja kiilautumasta kuorma-auton alle nokkakolareissa, jolloin matkustajien loukkaantumisriski pienenee. Ja ESP (Electronic Stability Program) pienentää tehokkaasti heittelehtimisen ja kaatumisen riskiä. Riskitilanteissa se ryhtyy heti toimeen ja alentaa moottorin tehoa sekä jarruttaa kuorma-auton ja perävaunun jokaista pyörää erikseen.

Lue lisää turvallisuusjärjestelmistämme
Parhaat mahdolliset valmiudet nähdä – ja näkyä muille

Tehostunut näkyvyys

Sähkötoimisten peilien avulla voit itse päättää, mitä alueita tarkkailet. Huomiovalojen ansiosta näyt kirkkaasti muille tienkäyttäjille. Lisäsivuikkunoiden ansiosta näet paremmin ahtaissa tiloissa. Lisävarusteena saatavan takaikkunan ansiosta voit pitää kuormaa silmällä entistäkin tarkemmin.

Volvo FE:n kolmiosainen puskuri

Kolmiosainen puskuri

Teräksisten kulmapalojen ansiosta puskuri on erittäin iskunkestävä, joten vaurioiden riski ja korjauskustannukset pienenevät. Törmäystilanteessa erilliset osat eristävät törmäyksen, joten vain vahingoittuneet osat tarvitsee vaihtaa.

Volvo FE ja pitkälle kehitetty, kauko-ohjattava hälytysjärjestelmä

Turvallinen järjestelmä

Volvo FE:n pitkälle kehitetty, kauko-ohjattava hälytysjärjestelmä auttaa pitämään kuorma-auton ja sinut turvassa. Se aktivoituu herkästi, jos kutsumattomat vieraat yrittävät avata ovia tai häiritä ajoneuvoa. Järjestelmän ansiosta voit poistua kuorma-autolta levollisin mielin.

Selaa Volvon lisävarustevalikoiman turvallisuusvarusteita

Turvallisuutta parantavat lisävarusteet

Tarvitsetko huomioliivin? Kannettavan varoitusmerkkivalon? Voimme varustaa Volvosi kaikilla tarvitsemillasi turvallisuuslisävarusteilla.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Kaipaatko lisäturvallisuutta?

Käy paikallisella Volvo jälleenmyyjällä. He käyvät ohjaamon ensiluokkaiset turvallisuusominaisuudet läpi kanssasi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä