I-Shift vähentää väsymystä ja auttaa keskittymään tiehen ja liikenteeseen

Keskity ajamiseen

I-Shift -vaihteisto tekee ajamisesta turvallisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää. Ei raskasta kytkinpoljinta. Ei hankalaa vaihteenvalitsinta. Myös vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen. Erittäin mutkaton järjestelmä vähentää väsymystä ja auttaa sinua keskittymään tiehen ja ympäröivään liikenteeseen. Jos haluat vaihtaa vaihteita itse, voit ottaa kaikki ohjat käsiisi vaihteenvalitsimen painikkeella.

I-Shift -vaihteistolla polttoainetta voi säästää jopa 5 %

Säästä polttoainetta

I-Shift -vaihteisto on suunniteltu säästämään polttoainetta – jopa 5 prosenttia. Sisäiset energiahäviöt ovat erittäin vähäisiä, jopa manuaalivaihteistoja pienempiä. Suurin merkitys on kuitenkin elektroniikalla. Economy-tilassa jokainen vaihteenvaihto ajoitetaan piiruntarkasti, jotta moottori käy varmasti mahdollisimman taloudellisella kierrosalueella.

I-Shift viestii moottorin kanssa

Toimintaperiaate

I-Shift perustuu synkronoimattomaan manuaalivaihteistoon – siitä pieni koko ja vähäinen sisäinen tehohäviö. Varsinainen ihme on kuitenkin elektroninen ohjausyksikkö, joka säätelee kytkintä ja vaihteiden vaihtoja. Vaihteisto arvioi jatkuvasti tietoja esimerkiksi ajoneuvon nopeudesta, painosta, tienpinnan kaltevuudesta ja väännön tarpeesta, jotta jokainen vaihto voidaan tehdä piiruntarkasti. Järjestelmä myös viestii moottorin kanssa, jotta se voi pitää suorituskyvyn parhaana mahdollisena säätelemällä kierroksia ja jarrun tehoa.

I-Shift -ohjelmistopaketit kaikenlaisiin kuljetustehtäviin

Sinun I-Shift -vaihteistosi

Voit räätälöidä I-Shift -ohjelmistopaketit niin, että ne vastaavat tarkalleen vaatimuksiasi. Kun siis tarvitset vaihteiston vaikkapa jakelu-, maansiirto- tai kaukokuljetusajoon, juuri oikea ohjelmistopaketti löytyy varmasti.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Vaihda älykkäästi

Haluatko kokea I-Shift -vaihteiston itse? Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään ja pyydä avaimet.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä