Volvo FE, Volvon kuorma-autoperheen jäsen

Samaa sukua

Hienovaraisesti pyöristetty, aerodynaaminen muotoilu. Rohkeat linjat ja grafiikat. Tavaramerkiksi muodostuneet V-malliset valot. Volvo FE:n pienempi koko näkyy ketteryytenä ja rakenteen keveytenä. Nämä ovat arvostettuja ominaisuuksia taajama-alueilla. Tutustu Volvon kuorma-autoperheen monipuoliseen jäseneen.

Volvo FE:n uusi ilme

Erottuu edukseen

Volvo FE -mallissa klassinen Volvo Rautamerkki on lähellä kuljettajaa. Tämä saa tuulilasin näyttämään suuremmalta, mikä puolestaan antaa vaikutelman siitä, että kuljettaja on ”lähempänä” katua. Näin kuorma-auto näyttää helpommin lähestyttävältä vilkkaassa liikenteessä.  

Volvo FE:n uusi ohjaamo pienentää ilmanvastusta

Ilma virtaamaan

Volvo FE:n hienovaraisesti pyöristetty aerodynaaminen muoto pienentää ilmanvastusta, parantaa ajettavuutta ja säästää polttoainetta. Näyttävä hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia.

Maalivalikoimassa on yli 300 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 300 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä eli ne eivät näytä täysin samalta luonnossa. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Pysähdy ihastelemaan

Päätä itse, onko Volvo FE katujen komein jakeluauto. Käväise paikallisella Volvo jälleenmyyjällä.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä