Volvo FE:n alusta – vaivatonta päällirakentamista

Jäykkä mutta joustava

Volvo FE:n alusta voidaan eritellä lähes mitä tahansa päällirakennetta varten. Alusta on kestävä ja jäykkä, ja sen suorakulmainen, tasainen rakenne helpottaa päällirakentamista ja sopii näin kaikkein vaativimpaankin käyttöön. Alustan varustelua on parannettu Euro 6 -standardia silmällä pitäen, joten tiukentuneet päästömääräykset eivät Volvo FE:hen vaikuta.

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) – lyhentää toimitusaikoja

Päällirakentajan työ nopeutuu

Kun tilaat Volvo FE -kuorma-auton, päällirakentaja saa heti kuorma-autosi tiedot VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeiden järjestelmästä. Järjestelmän tarkkojen teknisten tietojen ja 3D-piirustusten ansiosta työt voidaan aloittaa jo ennen kuin kuorma-auto on lähtenyt tehtaalta. Toimitus on tällöin nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions)
Volvo FE:n elektroninen hallintajärjestelmä

Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti

Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan hallita ilmajousituksen tasapainotusta. Kuormaus sujuukin nopeasti ja tehokkaasti millä tahansa korkeudella.

Valitse ohjaamon mekaaninen jousitus tai ilmajousitus

Huipputason jousitus

Taatusti tasaista kyytiä. Saatavana on mekaaninen ohjaamon jousitus, johon kuuluvat kierrejouset ja iskunvaimentimet edessä ja takana. Ohjaamon täysilmajousituksessa puolestaan on ilmapalkeet edessä ja takana.

Volvo FE:n elektronisesti ohjattu EBS-jarrujärjestelmä

EBS – sähköinen jarrujärjestelmä

Volvo FE -kuorma-autossa on paineilmatoimiset jarrut, joissa on jäähdytetyt jarrulevyt sekä edessä että takana. Elektronisesti ohjattu EBS-levyjarrujärjestelmä reagoi nopeasti ja turvallisesti ja hidastaa jarrujen kulumista. Järjestelmässä on lukkiutumattomat ABS-jarrut sekä Brake Blending -järjestelmä, jossa hyödynnetään ajoneuvon eri jarruja siten, että jarrutus tapahtuu tasaisemmin. Tämä vähentää jarrujen ja renkaiden kulumista. Laajennettu EBS-paketti sisältää myös mäkilähtöä helpottavan toiminnon.

Volvon kattavat akselistoratkaisut FH16

Volvon monipuoliset akselistoratkaisut

Tutustu vaihtoehtoihin
VT

Aloita mukauttaminen

Käväise paikallisella Volvo jälleenmyyjällä juttelemassa rakennevaihtoehdoista ja varusta Volvo FE tarpeidesi mukaiseksi.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä