Volvo CitiPro -jakeluauto

Volvo CitiPro - heti käyttövalmis jakeluauto

Volvo FL/FE CitiPro on täysin valmis kuorma-auto, joka on varustettu kokosivuaukeavalla umpikorilla ja takalaitanosturilla.

Tutustu tarkemmin
Martela

Jakeluliikenteen moniosaaja

Niemi Palvelut hoitaa muuttokuljetuksia ympäristöystävällisesti Volvo FE CNG -kaasuautoilla. Martelan muuttologistiikka luistaa muttei lipsu Volvo FL -jakeluautoilla.

Lue haastattelu

Kaupunkiympäristöön suunniteltu

V-malliset ajovalot kertovat, että kyseessä on Volvo

Tehtävä kuin tehtävä. Paikkaan ja aikaan katsomatta. Volvo FE on aina kuin kotonaan. Sen virtaviivainen ohjaamo ja tunnusomaiset, V-malliset valot paljastavat heti, että se kuuluu Volvo perheeseen.

Volvo FE:n turvalliset ja mukavat sisätilat

Sisätiloissa kaikesta näkyy turvallisuus ja mukavuus. Tila, istuin ja säilytysratkaisut – kaikki on suunniteltu sinun tarpeidesi mukaan. Ergonomisesti sijoitettujen mittarien ansiosta kaikki on kätesi ulottuvilla.

I-Shift Volvo FE:hen

Tehty taloudelliseksi

Erikoisvalmisteinen moottori. Älykäs I-Shift -vaihteisto. Useita polttoainetta säästäviä palveluita. Volvo FE on täyttä polttoainetaloudellisuutta neljällä (tai kuudella) pyörällä.

Kuinka paljon voit säästää?
Käyttöaste tarkoittaa kannattavuutta

Paranna käyttöastettasi

Palveluillamme ja innovaatioillamme ehkäistään ajon keskeytymisiä. Jos niitä kuitenkin sattuu, vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Se on näin yksinkertaista – ja tärkeää.

Se on toteutettu näin
Volvo FE, suunniteltu kannattavaan jakeluajoon

Kuljettajan tuottavuus

Volvo FE:n kaikki ominaisuudet – jakeluajoon suunnitellusta ohjaamon askelmasta kehittyneeseen kuljetusten tietojärjestelmään – on suunniteltu parantamaan tuottavuuttasi.

Paranna tuottavuutta
Volvo FE: ensisijaisesti turvallinen

Ensisijaisesti turvallinen

Valikoima loistavia turvallisuusominaisuuksia. Ohjaamo, joka on suunniteltu pitämään sinut ja muut tienkäyttäjät turvassa.

Varman päälle
Volvo FE on vaivatonta hallittavuutta

Vaivatonta kulkua

Onko ahdasta? Pieni kääntösäde, automaattinen vaihteen valinta ja kehittynyt ajoergonomia tekevät Volvo FE:stä uskomattoman helposti ohjattavan.

Tutustu ohjattavuuteen käytännössä
Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Tutustu tarkemmin Volvo FE -kuorma-autoon

Tutustu Volvo FE:n kaikkiin ominaisuuksiin. Käväise sitten paikallisella Volvo jälleenmyyjällä ja he esittelevät ajoneuvoa sinulle.

Etsi paikallinen jälleenmyyjä