Kuorma-autot

Uusi askel evoluutiossa

VOLVO FM -OHJAAMON ULKOPUOLI

Se muistuttaa suurempia sisaruksiaan, mutta on silti yhtä joustava ja ketterä kuin mitä osaat odottaa Volvo FM:ltä. Uusi moderni profiili on entistäkin tyylikkäämpi – tämä kuorma-auto on selvästi valmis kaikkiin haasteisiin. Evoluutio otti juuri monta askelta eteenpäin.

 

Uudessa ohjaamossa on pystysuora profiili, enemmän sisätilaa, suuri ikkuna-ala ja matalalle sijoitettu ovi. Volvo FM:n muoto on entistä hienostuneempi, ja sen keularakenteen ylä- ja alaosan väliset raot ovat pienemmät aerodynamiikan ja tehokkuuden parantamiseksi.

Toinen selkeä merkki tämän kuorma-auton evoluutiosta on ajovalojen muotoilu, joka korostaa Volvo FM:n tunnusomaista profiilia. Omaleimaiset ajovalot mukailevat ohjaamon muotoja jatkuen etukulman ympäri aina ohjaamon sivuille. Jo kuorma-auton seistessä paikallaan on selvää, että se on tehty tehokkaaseen työskentelyyn kiireisissä ympäristöissä.  

Etuosan Volvo-merkki on entistä suurempi, ja ovia lähestyessäsi huomaat, että askelmissa on alumiiniviimeistely. Yksityiskohdat erottuvat edukseen.

Erinomainen näkyvyys

Hyvin mitoitetuissa taustapeileissä on moderni muotoilu ja ohutrakenteiset kotelot. Peilit on rakennettu useista osista, jotta näkyvyys on erinomainen ilman kuolleita kulmia. Apukuljettajan oveen on saatavana lisäikkuna, joka parantaa näkyvyyttä kuorma-auton ympärille. Näin näet myös lähellä olevat alueet.

Ajovalot

Tunnusomaiset ajovalot on saatavana kahtena eri versiona: halogeenivaloilla tai LED-teknologialla. Niissä kummassakin on V-malliset LED-päiväajovalot.

Valitse viimeistelytaso

Saatavana on kaksi ulkopuolen viimeistelytasoa ja satoja värivaihtoehtoja.

Perusviimeistely

Musta säleikkö sekä harmaa puskuri, peilit jne. Tutustu erilaisiin ulkopuolen viimeistelytasoihin Volvo Truck Builderin avulla.

Parannettu viimeistely

Harmaa säleikkö. Puskuri, peilit ja muut osat on maalattu ohjaamon rungon värillä. Alumiiniosia askelmassa. Tutustu erilaisiin ulkopuolen viimeistelytasoihin Volvo Truck Builderin avulla.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FM:n ulkokuvat

Oletko valmis kokemaan Volvo FM:n omin aistein?

Se odottaa sinua.